De vitaliteit van onze beweging valt niet te ontkennen. Er wacht ons een fantastisch campagnejaar, te beginnen met de eerste gemeenteraadsverkiezingen in november!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 

FVD gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen en dat is niet onopgemerkt gebleven. Deze week deed de Vrijheidskaravaan Cuijk, Uden en Heerhugowaard aan waar - onderhand traditiegetrouw - vele honderden FVD'ers bijeenkwamen. Wat is het fijn om in deze tijd met zoveel gelijkgestemden samen te zijn en wat zijn wij ontzettend dankbaar voor de vrijwilligers die dit mede mogelijk maken. Ook meehelpen om onze campagne tot een enorm succes te maken? Aanmelden als volksvertegenwoordiger of vrijwilliger in jouw gemeente kan nog steeds!

 

Tot snel!

Word actief

ESSAY

Je doet het voor een ander...?

Nadat je de persoonlijke afweging hebt gemaakt om af te zien van "vaccinatie", word je er door politiek en media op gewezen dat je niet alleen aan jezelf moet denken. Je doet het immers voor "een ander", toch? Het is het argument dat - inmiddels - de laatste verdedigingslinie vormt voor hen die met man en macht de volledige bevolking proberen te injecteren. Maar hoe valide is dat argument? FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen haalt het in zijn laatste essay zowel ethisch, medisch als financieel onderuit.

 

"Gevaccineerde jongeren belasten het zorgsysteem en de schatkist alles bij elkaar genomen veel zwaarder dan niet-gevaccineerde jongeren."

Lees hier het essay

ESSAY

The historic humiliation of the US in Afghanistan

Een onzalige combinatie van neoconservatisme en naïef woke-idealisme: het leidde tot een in elk opzicht historische vernedering voor de Verenigde Staten. John Laughland schreef naar aanleiding van de bliksemverovering door de Taliban een artikel voor Forum for Democracy International.

 

"The speed of the collapse of their puppet regime demonstrates how fragile it really was and therefore what a house of cards the whole intervention had been for years."

Lees hier het essay
Word lid!

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden