Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk in uw webbrowser.
Vrolijk Pasen!
Dit weekend is het Pasen! Tijd voor een gezellig ontbijt, eitjes zoeken in de tuin en natuurlijk het samenzijn. Lekker een vrij uurtje in de middag? Download deze leuke paaskleurplaat. Leuk voor alle leeftijden. Vrolijk Pasen!
Slijmerig 
Maak tijdens dit weekend een slijmzak met de kinderen. Verwarm koud water, suiker en maiszetmeel al roerend met een garde tot een stevige substantie. Dit stop je in een zip-lock zakje. Voeg kleurstof toe voor een leuke kleur. Doe het zakje dicht en verwijder alle lucht. Voor de zekerheid seal je het zakje extra met stevig plakband. Kneden maar! Kijk hier het instructiefilmpje.
Nog maar 2 dagen voor maar €39,-
Met de typecursus van Pica Typen leert je kind razendsnel blind typen én ontdekt het supertoffe weetjes over dieren, mensen en landen. Onmisbaar voor de middelbare school! Nog maar 2 dagen voor de prijs van €39,-. Bestel snel en start direct.
De aanbieding is geldig t/m 31 maart 2018.
Slimmer spelen met
Nick Jr.
Nick Jr. is de plek waar leren net zo leuk is als spelen. Nick Jr. vriendjes zoals PAW Patrol nemen de kleintjes elke dag weer mee op een leerzaam avontuur.
Facebook Twitter LinkedIn
© Blink 2016   -   Afmelden