Stikstofplan kabinet stemt infrasector somber
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Hitachi KH300-3GLS funderingsmachine uit 1997 krijgt schone motor
(advertorial)
alt
Knikmops klaar voor stage V
Alle modellen van de Knikmops zijn Stage V gereed. De grote veranderingen zijn gekomen in de modellen KM130,180 en 250. Deze machines krijgen een Yanmar commonrail motor. De Schans zet de demo machines actief het werk in zodat men zelf overtuigd kan raken van de nieuwe techniek.
Stikstofplan kabinet stemt infrasector somber
Genegeerd, teleurgesteld, in de kou gezet. Zo voelen infrabouwers zich over het nieuwe stikstofplan van het kabinet. Zij schieten niets op met de nieuwe maatregelen, terwijl het water hen aan de lippen staat. ‘Ik wil een duidelijk signaal geven: de nood is hoog.’
Lees verder >
Mammoet heeft wereldprimeur met eerste Liebherr LTM 1650-8.1 mobiele kraan
De eerste Liebherr LTM 1650-8.1 in de wereld is voor kraan- en zwaartransportbedrijf Mammoet. Liebherr onthulde deze kraan in 2019 op de Bauma München als opvolger van de LTM 1500-8.1.
Lees verder >
Yanmar VIO12 en SV18 nu ook elektrisch leverbaar
Geert-Jan de Kok levert sinds kort de Yanmar VIO12 en SV18 minigraafmachines in een volledig elektrische uitvoering. De machines worden door de importeur omgebouwd naar een machine met elektromotor in combinatie met een verwisselbaar accupakket.
Lees verder >
Gebr. Westera verrast jubilerend machinist met Atlas 150W
Gebr. Westera uit Zalk heeft een Atlas 150W mobiele graafmachine toegevoegd aan het machinepark. Voor machinist Ronald was de komst van de nieuwe Atlas een complete verrassing. Hij kreeg de sleutels van de machine bij zijn 12,5-jarig jubileum bij Gebr. Westera.
Lees verder >
Bouwtransporteur test elektrische Volvo FM en FMX trucks
De Zweedse bouwtransporteur Swerock test de komende maanden twee zware, volledig elektrische Volvo trucks. Volvo Trucks levert aan het bedrijf een FM Electric een een FMX Electric compleet met laadinfrastructuur om in de praktijk te testen.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright