Veel leesplezier!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Van Cranenbroek-koters geven rechter de vinger

In een nieuwe aflevering van het conflict tussen Quote 500-broers Van Cranenbroek moesten neef Joey en nicht Cathy getuigen. Ze kwamen niet.

 
 
Quote
 

Interieurmarktplaats Whoppah slaat Franse slag op overnamemarkt

In de wereld van online marktplaatsen is het eten of gegeten worden. Thomas Bunnik en Evelien Bunnik-Remmelts van Whoppah kiezen voor het eerste met de overname van Design Market.

 
 
Quote
 

'Mr. Monaco' Jan Holleman moet oud-zakenpartner bijna vier ton betalen

Ook na verlies in eerste aanleg geeft oud-vastgoedman blijft Jan Holleman zijn miljoenenclaim op oud-zakenpartner en voormalig beurshandelaar Evert van den Brandhof najagen.

 
 
Quote
 

Inge van Kemenade transformeert van warenhuisvrouw naar modemeisje

In haar warenhuizen verkocht voormalig Quote 500-lid Inge van Kemenade altijd spullen van anderen. Nu brengt ze met Circle of Gentlemen haar eigen kleren aan de man.

 
 
Quote
 

Bo van Langeveld: 'Baudoin & Lange moet binnen een jaar of vijf de king of loafers worden'

Ooit werkte Bo van Langeveld in de Londense City, daar zag hij mannen op sneakers onder dure pakken. Dat bracht hem de inspiratie voor zijn eigen loafermerk. 'Inmiddels zijn we duizend stappen verder en verkopen zo’n 30.000 paar per jaar.' Van Langeveld vertelt hoe hij als ondernemer miljonair werd.

 
 
Quote
 

Vrouw (39) leidde jetsetleven door oud-werkgever op te lichten voor €100 miljoen

Verre reizen naar luxe oorden, mooie wagens en dure restaurants: een vrouwelijke fraudeur werd in augustus opgepakt voor verduistering toen ze uit haar privéjet stapte.