Bekijk deze mail in uw browser.

Themanieuwsbrief VSK: Kijk voor meer nieuws op de themapagina VSK 2018
Whitepaper 1

VSK 2018 voor installateur die wil aanhaken

Op de VSK 2018 zal de installateur meer dan ooit kennis maken met de vernieuwingen in zijn vakgebied. ‘Ons vak wordt steeds slimmer, blijf scherp met VSK’, is de slogan.
Itho Daalderop presenteert noviteiten op VSK 2018
Itho Daalderop presenteert op VSK 2018 zijn nieuwste innovaties op het gebied van energiezuinige, comfortabele en gezonde binnenklimaatsystemen. De belangrijkste zijn de HP-S en WPU G5 warmtepompen, de CAS 3 Connect dakventilator, de Green Energy Smartboiler en Spider regel- en monitoringsplatform. Deze laatste twee zijn genomineerd voor de VSK Awards.
Whitepaper 1

RAUTITAN: het systeem voor zuiver drinkwater

Optimale hygiëne, duurzame betrouwbaarheid en een eenvoudige installatie. Het RAUTITAN-systeem overtuigt wereldwijd met haar drinkwaterinstallaties. De gladde binnenlaag van de buis vermindert de aanslag op de buis. De binnencontouren van de fittingen zijn hydraulisch geoptimaliseerd en zorgen voor een zeer gering drukverlies."REHAU, uw veiligste keuze!"
Whitepaper 1

Ook benieuwd naar de toekomst van ventilatie?

De toekomst van ventilatie is vandaag! Zo zal ook blijken op VSK, waar Duco op stand B.010 in hal 9 van 6 t/m 9 februari op gepaste wijze via vier doordachte woonconcepten gestalte zal geven aan de toekomst van ventilatie naar aanloop van 2020. Hierbij zullen twee absolute wereldprimeurs alle aandacht naar zich toetrekken.
Whitepaper 1
Whitepaper 1

Nominaties VSK Awards 2018 bekend

De jury heeft de nominaties voor de VSK Awards 2018 bekendgemaakt. De prijzen worden dinsdag 6 februari uitgereikt op de vakbeurs VSK in de Jaarbeurs in Utrecht. Er is ook een publieksprijs voor de nominatie met de meeste stemmen.

Schrijf u uit voor deze mailing.