vtwonen ♥ KARWEI

3 years ago


Text only:

Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken.

 vtwonen ♥ KARWEI

vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Voortaan vind je een groot deel van de vtwonen-collectie bij KARWEI. Denk aan vloeren, gordijnen, verf, behang, muurstickers, verlichting; Kortom de basis voor je huis. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiepleinen met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer. Achter deze stijlruimtes vind je stellingen waarin je de gebruikte producten kunt terugvinden. Fijn en makkelijk! Kijk snel op KARWEI.nl of bezoek een van de bouwmarkten.


Feest = winactie!
Omdat we onze samenwerking willen vieren, verloten we een hanglamp uit de vtwonen collectie, die je voortaan dus ook bij KARWEI kunt vinden: de vtwonen Galaxy t.w.v. 249 euro (de lamp op de afbeelding). Met een diameter van 71 centimeter een echte blikvanger in huis. Doe mee en wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar.

 doe mee ►volg ons via:Je ontvangt deze nieuwsbrief op newsletter@newslettercollector.com, omdat je je hier voor opgegeven hebt. Wij gaan zeer voorzichtig met je persoonsgegevens om en doen er alles aan om deze gegevens zo goed mogelijk te beschermen. In ons privacy- en cookiebeleid kun je dit nalezen.
Volg ons via: Facebook   
Twitter   
Pinterest   
Google+   
Instagram   
Youtube   | Gegevens wijzigen |
Afmelden nieuwsbrief© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V. vtwonen.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019