Nieuwe collectie HKliving mokken | 50% korting op pannen | Trendy mushroomlampen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Voor op het verlanglijstje
Een nieuwe bank om in weg te kruipen of een stijlvolle kast om al het nieuwe sinterklaasspeelgoed in op te bergen. De Black Friday deals komen eraan dus tijd om je verlanglijstje te vullen! Ontdek parels voor de woonkamer om deze winter stijlvol te cocoonen.
 
 
 
 
 
 
Tot 50% korting op pannen
Van koekenpan tot kookpan: je krijgt nu tot wel 50% korting op heel veel pannen. Kies jij een pastelroze braadpan of een een matzwarte complete set? Deze en meer kwaliteitspannen scoor je nu voor een kleine prijs.
 
 
 
10x tijdloos tafelgerei voor elke dag
Wacht niet op het weekend en maak van ieder doordeweeks diner een eetfestijn. Van je befaamde vijf ingrediënten pasta tot de restjes van gister, met deze items maakt het niet uit wat de pot schaft.
 
 
 
Top 10 populairste vloerkleden
Een vloerkleed op de grond zorgt voor een eenheid tussen je meubels en de vloer. Met zoveel keuze is het soms lastig kiezen. Wij hebben de 10 populairste vloerkleden op een rij gezet.
 
 
 
Nieuw HKliving servies
Ook zo'n fan van de 70's servieslijn van HKliving? Goed nieuws: het populaire merk breidt de collectie uit met nieuwe mokken en schalen in verschillende snoepkleuren en bruintinten. Gotta catch 'em all!
 
 
 
Trending: mushroomlampen
Heb jij ’m al gespot, de mushroomlamp? Dit retro-item duikt overal op. We hebben tien prachtexemplaren voor je gevonden, van budget tot designklassieker. Shop ze hier.
 
 
 
Kasten met korting
Mooie spullen krijgen een ereplekje in een vitrinekast. De stijlvolle kasten van New Routz zijn een eyecatcher in iedere ruimte. Je krijgt nu tijdelijk 15% korting op kasten van New Routz.
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid