Nyhedsbrev

Varde
Bestil gratis Salgstjek

Overvejer du at sælge?

 
 

Det nye år er godt i gang, og måske har du overvejet, om det er i år, du skal videre i en ny bolig. Overvejer du at sælge, eller vil du bare vide, hvad din bolig er værd, så start med et gratis Salgstjek.

Lige nu kan du vinde et 55" Samsung Smart TV til en værdi af 12.999 kr., hvis du bestiller et gratis Salgstjek inden den 3. marts 2019.

Sådan foregår en budrunde

Når boligen ender i budrunde

 
 

Mange boligkøbere har oplevet, at der pludselig kan være flere interesserede købere til ønskeboligen. Når dette sker, kan sælgeren vælge at lade ejendommen gå i budrunde. Men hvad er en budrunde egentlig, og hvordan foregår det?

Tilmeld vurderingsweekend

Skal din bolig med til vurderingsweekend den 26.-27. januar?

 
 

Vær med, når vi holder landsdækkende vurderingsweekend den 26.-27. januar og sætter pris på danskernes boliger. Her får du meget mere at vide om udviklingen på dit lokale boligmarked og en grundig vurdering af, hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked. Det er gratis og helt uforpligtende.

Se tips til krydderurter

Vintergrønt i vindueskarmen

 
 

Lækre krydderurter skaber frodighed og forårsfornemmelser i din vindueskarm, men mange af os har svært ved at lykkes med krydderurterne indendørs. Derfor får du her et par gode tips til de mest populære sorter.

Se mere

Få hjælp til boliglån

 
 

Variabel eller fast rente? Rentetillæg og bidrag? Der er mange detaljer, der skal være styr på, når du skal tage et boliglån, og det er vigtigt at have overblik over økonomien, før du sætter underskriften på købsaftalen. Vi giver dig et overblik.

Tilmeld køberkartotek

Få besked om nye boliger til salg

 
 

Med en tilmelding til EDC's køberkartotek får du besked, når der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker. Det gælder alle boliger på markedet - og dem, der kommer til salg hos andre mæglere. Du får også besked om såkaldte diskretsager, der ikke er til salg på nettet. Så er du sikker på, at du ikke går glip af noget.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.5 ud af 10      51 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.