Lees de tips, bestel de sticker ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
afmelden ‌ ‌ ‌| ‌ ‌ ‌bekijk online
Dierenbescherming
Vuurwerkvrij, dieren blij
Beste dierenliefhebber,

Voor veel dieren is de periode rondom de jaarwisseling angstig en stressvol. Knallen, lichteffecten en gillende keukenmeiden: bij mensen vergroot het de feestvreugde, maar bij dieren komt het snoeihard binnen. Om voor jouw dier de feestdagen zo gemoedelijk mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.
De vuurwerktips
Unieke sticker
Uit recent onderzoek is gebleken dat een groot deel van de Nederlandse bevolking vóór vuurwerkvrije zones is. Helaas zijn deze momenteel nog niet van kracht. Wil jij ook een rustige jaarwisseling voor je dier? Plak dan onze unieke sticker op je raam of deur.
Bestel de sticker
Unieke sticker
Crowdfundactie voor operatietafel
Crowdfundactie voor operatietafel
Alle dieren in onze opvangcentra worden medisch onderzocht, zo ook de jaarlijks 600 konijnen en knaagdieren bij Het Knaaghof. Momenteel doet hier een bijzettafel dienst als operatietafel. Omdat een goede, in hoogte verstelbare tafel essentieel is voor het welzijn van de dieren, zijn we een crowdfundactie gestart om het benodigde bedrag van € 2.000 voor een operatietafel bij elkaar te krijgen.
Help je mee?
Over op biologisch voer
Over op biologisch voer
Wist je dat het biologisch honden- en kattenvoer van Yarrah drie sterren van het Beter Leven keurmerk draagt? Het bevat geen hormonen en antibiotica, is 100% biologisch én zit bomvol hoogwaardige eiwitten en vitaminen. Ook jouw hond of kat stapt eenvoudig over met het ‘Over op Organic’-pakket van Yarrah. Voor maar € 9,99 ontvang je een zak droog- en natvoer voor 7 dagen, aangepast op de behoeften van jouw hond of kat.
Zo stap je over
Afmelden
Gegevens wijzigen
Legal disclaimer
Contact opnemen