Fuchs MHL360F met giekbereik van 19,5 meter
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
VVT vecht Arbobesluit werkbakken aan bij rechter
(advertorial)
alt
Kubota compacte wielladers!
Ken je de complete lijn compacte wielladers van Kubota al? Van 1100 tot 2950 kg eigen gewicht, deze zijn vernieuwd! Sterk, beproefd en altijd een betrouwbare Kubota stage V motor als kloppend hart, bekijk de gehele range, ruim assortiment op voorraad!
Fuchs MHL360F met giekbereik van 19,5 meter
Van der Spek Vianen heeft vanuit de vestiging Vianen een nieuwe Fuchs MHL360F geleverd aan Wessem Port Services voor de op- en overslaglocatie in Wessem. De Fuchs MHL360F heeft een giekconfiguratie met een bereik van 18 meter en met grijper erbij zelfs 19,5 meter.
Lees verder >
SOMA College gaat weer ‘graderen’
Na een aantal jaren geen grader in het machinepark te hebben gehad, vond men het bij de SOMA tóch weer nodig om ook deze uitzonderlijke machine in het lesprogramma aan te bieden aan de toekomstige machinisten.
Lees verder >
Machinevergelijker
Zoekt u een nieuwe graafmachine of wiellader?
Wilt u weten welke (elektrische) bouwmachines op de markt zijn?

Machinevergelijker helpt!
Op Machinevergelijker.nl kunt zich oriënteren en machines vergelijken op basis van technische gegevens met merken als Atlas, JCB, Hitachi en nog veel meer!
Foundiz investeert in drie nieuwe funderingsmachines
Foundiz nam op de beurs Geofluid Piacenza 2021 in Italië drie nieuwe funderingsmachines in ontvangst en investeerde daarmee fors in nieuwe machines voor de eigen huurvloot en voor verkoop in de markt.
Lees verder >
RIJ-IMPRESSIE | Volvo FMX Electric: fluisterstil en veelbelovend
Hoe rijdt de elektrische Volvo FMX bouwtruck? BouwMachines mocht het ervaren tijdens een presentatie van de full range elektrische Volvo trucks in Zweden.
Lees verder >
Partnernieuws
Zonnepanelen op je bedrijfspand laten plaatsen?
Er zijn verschillende manieren waarop je jouw bedrijf groener kunt maken, dus minder schade aan het milieu aanricht en daarbij zelfs ook nog geld bespaart. Wel eens gedacht aan zonnepanelen op je bedrijfspand?
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright