Fijn weekend!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Waanzinnige woning van 'wonderbelegger' Max R. (27) te koop voor €7,5 miljoen

De Fiod viel deze kast van een Oud-Zuid-woning vorig jaar nog binnen, waarna het wonderlijk weldadige leventje dat Max R. leidde ophield. Nu kunt u precies dat stulpje kopen.

 
 
Quote
 

Huurmoord: Juist de huurder wordt de dupe van de nieuwe reguleringswet

'Dat politici, met de minister voorop, de negatieve aspecten van de regulerinswet negeren is zorgwekkend,' stelt vastgoedman en Quote-columnist Maarten de Gruyter. 'Het is puur populisme van het niveau ‘gratis bier voor iedereen’.'

 
 
Quote
 

Oranje-international Xavi Simons is €66,8 miljoen waard, stelt datawetenschapper Marije Haeck

Met haar Bebr is Marije Haeck sinds 2022 actief in de voetballerij. Op basis van data berekent zij de transferwaardes van spelers. Een aardig hulpmiddel voor de gemiddelde technisch directeur. Maar voor u als fan net zulke leuke weetjes.

 
 
Quote
 

Peter Versluis (nog steeds) in de clinch met compagnon, Ondernemingskamer grijpt opnieuw in

Dit keer gaat het om VMS Holding, waaronder meerdere scheepvaartbedrijven vallen die Versluis jarenlang met zijn compagnon Erik van der Wiel bestierde. Die laatste claimt nog miljoenen van Versluis te krijgen.

 
 
Quote
 

Niek Oortman bedelt om aandacht voor zijn 'duurste villa van Aerdenhout' (€5,75 miljoen)

Niet iedere verkoper vindt het fijn wanneer Quote aandacht besteedt aan een te koop staand huis. Villabouwer Niek Oortman behoort duidelijk níet tot die categorie en bedelt zelfs om aandacht. Bij dezen dan maar.

 
 
Quote
 

Wilfred Genee: ‘werken op tv stelt geen flikker voor’

Wilfred Genee is een van de best betaalde en best bekeken presentatoren van het land. En een van de drukste, dezer dagen is hij 7 dagen per week te zien. Toch is hij de eerste om dat te relativeren. ‘We hebben het maar over een uurtje per dag, hè?’ Dus heeft hij genoeg tijd over, ook om te ondernemen.