Help ons redden ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
afmelden ‌ ‌ ‌| ‌ ‌ ‌bekijk online
Dierenbescherming
Waar blijft het houdverbod?
Binck
Beste dierenliefhebber,

Dit weekend troffen we de zwaar verwaarloosde hond Bob aan. Zijn vacht was zo vervilt dat hij nauwelijks kon lopen. Dankzij onze hulp, krijgt Bob een tweede kans!

Oproep: Waar blijft het houdverbod?
De Dierenbescherming zet zich al jaren in om gevallen zoals Bob te voorkomen. Eén van onze strijdpunten is het zelfstandig houdverbod; een wetswijziging die mensen het houden van dieren kan verbieden als er sprake is van ernstige dierenmishandeling of -verwaarlozing.

Het is alweer 14 maanden geleden dat toenmalig minister van Justitie Blok een voorstel voor deze wetswijzing deed. Dit duurt ons te lang. Daarom roept de Dierenbescherming vandaag de politiek op: “Voeg de daad bij het woord en maak nu snel werk van een zelfstandig houdverbod!”
Lees over het houdverbod
Help ons redden
Help ons redden
Deze week start onze campagne ‘Help ons redden’, waarbij we aandacht vragen voor ons reddingswerk. Dagelijks staan door het hele land duizenden dierenbeschermers klaar om dieren zoals Binck, Kitty, Tommie en Bob te redden, op te vangen en te beschermen.
Lees de reddingsverhalen
Afmelden
Gegevens wijzigen
Legal disclaimer
Contact opnemen