Fotograferen in maart | 5x over de zeester | Verdwaalde zanggors
BIJZONDER OMMETJE

BIJZONDER OMMETJE

5 kilometer door natuurgebied Isabellagreend en Oolderplas
Roots
TIPS & TRICS
DIT FOTOGRAFEER JE IN MAART

Maart is een heerlijke maand om naar buiten te gaan en te fotograferen. Wat kun je dan voor je lens krijgen en hoe pak je dat aan?
Foto: Piet Haaksma

Roots
NATUURWEETJES
5 X OVER DE ZEESTER

Afgelopen weken werden sommige stranden overspoeld met duizenden zeesterren, losgewoeld van de zeebodem door de vele stormen. Roots verzamelde vijf weetjes over de bijzondere zeester.
Foto: Paul Böhre

Roots
MACROFOTOGRAFIE
DE WINNENDE FOTO'S VAN CUPOTY 2021

Macrofotografie is de kunst om van iets kleins iets groots te maken. Dat is ook de inzet van de jaarlijkse internationale fotocompetitie Close-up Photographer of the Year, afgekort Cupoty. De winnaars van 2021 zijn inmiddels uitgekozen. In de nieuwe Roots editie kun je ze allemaal bewonderen, maar online delen we alvast drie prachtige beelden.
Foto: © RIPAN BISWAS | CUPOTY.COM

Roots
WAAR ZIT 'IE?
GESPOT: VERDWAALDE ZANGGORS

Een zanggors, een dwaalgast uit Noord-Amerika, is deze week precies op de grens van Nederland en België geland en laat zich daar mooi bekijken. Vogelaars rennen van hot naar her om hem niet alleen mooi te zien, maar ook op de juiste landenlijst te krijgen.
Foto: Paul Böhre

Roots
NOODWEER
DIT DOEN VOGELS ALS HET STORMT

Afgelopen week raasden Dudley, Eunice én Franklin over ons land. Maar waar blijven vogels als het stormt, vederlicht als ze zijn? En voelen ze dit eigenlijk aankomen? Zo ja, hoe bereiden ze zich voor?
Foto: Otto Plantema

Roots
ROOTS-SPECIAL NATUURFOTOGRAFIE

Weet jij wanneer je het beste eekhoorns kunt fotograferen? Of hoe je intieme landschappen kunt vastleggen? In de nieuwe  Natuurfotografie Special van Roots krijg je antwoord op al deze vragen. Neem een mini-abonnement op Roots en ontvangt deze special t.w.v. € 7,95 nu cadeau. Je betaalt slechts € 18,95 en profiteert hiermee van maar liefst 33% korting!

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden