Ontdek de mooiste winterparadijzen met KLM
Online versie
sprite
sprite
Weet jij al waar je heen gaat deze winter? Ontdek met KLM de mooiste winterparadijzen binnen Europa, of trek de stoute (ski)schoenen aan en vlieg naar avontuurlijke winterbestemmingen in bijvoorbeeld Canada of Japan. Met KLM sta je in no-time op de piste!
Dit gebied is beroemd om de oneindige off-piste mogelijkheden.
Er worden dan ook niet voor niets veel freeride films opgenomen.
 
Naar dit kindvriendelijke gebied kunnen ook de jongste wintersportertjes prima mee. Er zijn veel makkelijke pistes, maar ook een doorgewinterde skiër hoeft zich niet te vervelen.
In dit Italiaanse gebied kun je niet alleen goed wintersporten, maar ook op culinair gebied kom je niets tekort. Handig, want met zo’n Italiaanse espresso vlieg je zo weer de piste af.
Andere populaire skigebieden
Saalbach Hinterglemm
München 1u 25m
€99
Alta Badia
Venetië 1u 40m
€99
Zermatt
Turijn 1u 45m
€129
Bekijk meer bestemmingen
Klik op de prijs om te zien wanneer je kunt reizen voor dit tarief. Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).
sprite
Bevroren watervallen, wilde dieren en uitgestrekte bossen: de winterse canyons van de Canadese Rockies zijn een belevenis op zich. De pistes zijn er ook nog eens erg rustig en je geniet er doorgaans de hele winter van heerlijke poedersneeuw. Stille genieters voelen zich hier dus direct thuis!
De imposante landschappen van Jasper National Park zijn het perfecte toneel voor hondensledetochten, ijsklimmen en wildlife tours. Het noorderlicht is in dit park ook perfect te zien!
Edmonton is dé festivalstad van Canada. Bewonder deze winter bijvoorbeeld de ijssculpturen van internationale kunstenaars tijdens Ice On Whyte, of bind je schaatsen onder voor het Silver Skate festival.
Andere populaire skigebieden
Vail
Denver 11u 5m
€579
Niseko
Tokio 11u 0m
€629
Slavske
Lviv 3u 30m
€319
Banff
Calgary 3u 30m
€645
Bekijk meer bestemmingen
Klik op de prijs om te zien wanneer je kunt reizen voor dit tarief. Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).
sprite
Wil je nieuwsbrieven over winterbestemmingen blijven ontvangen?
Ja, ik hou van wintervakanties!
Nee, het laat me koud
Bij KLM maken we het je gemakkelijk: het vervoer van je ski’s of snowboard regel je snel en voordelig online. In veel gevallen mag je uitrusting gewoon mee in plaats van je koffer of extra gereserveerde ruimbagage. Bekijk per bestemming welke regels en tarieven er gelden met onze Bagage Calculator.
Bekijk de regels en tarieven per KLM-vlucht
Vluchten worden uitgevoerd door:
sprite
sprite
sprite
sprite
sprite
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
sprite
sprite
sprite
Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM en iFly Magazine wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: meld je hier af.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie KLM's privacyreglement.

©2017 KLM Royal Dutch Airlines staat geregistreerd in Amstelveen, Nederland - Handelsregister Amsterdam nr. 33014286.
sprite