Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Header nieuwsbrief
Houd jij er ook zo van om over het strand te wandelen en te speuren naar wat het zee- of rivierwater heeft achtergelaten? Op deze wandelroutes kun je je juttersogen de kost geven. Van de Zeeuwse kust tot aan de rivier de Waal of de Wadden. Waar ga jij schatzoeken?
 
Paarse heide tijdens het Soester Wandelweekend

Al ruim 2500 wandelaars hebben zich ingeschreven voor de vierde editie van het Soester Wandelweekend. Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus wandelen zij een route van 10, 20 of 30 km in de Baarnse bossen en Soester duinen, waar de heide straks prachtig paars kleurt. Organisator Le Champion verwacht ruim 4000 deelnemers. Doe je mee?
 
 
Zo houd je eten en drinken onderweg gekoeld

De zomer is in volle gang en we trekken er lekker op uit, in eigen land of over de grens. Wandelschoenen aan en gaan! Naast een petje en zonnebrand, is het ook verstandig om voldoende drinken en wat te eten mee te nemen. Maar hoe houd je dat gekoeld?
 
 
 
Op pad met een pro: wandelend vergaderen met Tom Suter
Een ommetje maken met Tom Suter is een bijzondere ervaring. Waar onze wandelblogger Anton Damen een Veluws beekje ziet kabbelen, passeert Tom een Alpenwei met grazende koeien.
De techniek staat letterlijk voor niets. Lees alles over wandelend vergaderen met een app in deze editie van ‘Op pad met een pro’.
 
 
Ontdek het Bentwoud in september

Vlakbij Zoetermeer vind je het Bentwoud, een groot natuur- en recreatiegebied in het Groene Hart van de Randstad. Benieuwd naar dit gebied dat volop in ontwikkeling is? Op zondag 18 september kun je meedoen aan de wandeltocht ‘Ontdek het Bentwoud’, door het bos en langs water, met bijzondere vogels, vlinders en planten aan je zijde. Schrijf jij je in?
 
Nieuw wandelnetwerk De Blankaart in West-Vlaanderen

Vanaf deze zomer is West-Vlaanderen een nieuw wandelnetwerk van 105 kilometer rijker: de Blankaart. Met 78 knooppunten stel je je eigen route samen over trage wegen, door natuurgebied de Blankaart, langs gezellige polderdorpen en natuurlijke waterlopen. Ga jij hier op ontdekkingstocht?
 
 
 
Instagram
 
Facebook
 
Youtube
 
Twitter
 
Website
 
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als abonnee.
Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, Nederland