Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Header nieuwsbrief
Dit weekend kun je je op veel plekken in Nederland vergapen aan vondsten uit het verre verleden tijdens de Nationale Archeologiedagen. Waar ga jij wandelen langs archeologische hoogstandjes? Met deze wandeltips word je je zeker bewust van wat zich allemaal onder je voeten bevindt!
 
Dit najaar: wandel 4-daagsen in Marbella en Toscane

Reis jij dit najaar af naar de Spaanse badplaats Marbella voor de wandel 4-daagse die OAD samen met KWbN organiseert? Of zie je jezelf al door oude Italiaanse stadjes en langs wijngaarden wandelen tijdens de wandel 4-daagse in Toscane? Twee tips voor wandelaars die nog wel wat Zuid-Europese najaarszon willen pakken!
 
Last minute Vaderdagcadeau nodig?

Op zondag 19 juni is het Vaderdag. Nog niets gekocht? Dan geven wij je graag wat last minute cadeautips. Want wat geef je nou aan een vader (of opa) die het liefst de hele dag op pad gaat en die alles al heeft? Vergeet die geijkte sokken en laat je inspireren.
 
 
 
Ontdek de andere kant van de Bollenstreek
Wat heeft de Bollenstreek te bieden naast een zee aan voorjaarsbloemen? Onze redacteur Lizanne Croonen zag de andere kant van de omgeving van Noordwijk: glooiende duinen, knisperend groen, de eerste dahlia-stekjes en een instant vakantiegevoel.
We nemen je alvast mee over een van de wandelroutes van de Duin en Bollen Vierdaagse in oktober.
 
Op pad met een pro: Kirsten Dorrestijn (Doe mee & win)
In ‘Op pad met een pro’ gaat journalist Anton Damen dit keer aan de wandel met natuurjournalist Kirsten Dorrestijn die notabene zelf met meer dan 20 experts het veld in ging.
Dat deed zij voor haar ‘Het boek van de kleine dieren (en de wat grotere)’. Welke beestjes kwamen zij allemaal tegen?
 
 
Tip voor je wandelreis: de camino van Gran Canaria

Van alle langeafstandswandelingen spreekt de Camino naar Santiago de Compostella misschien wel het meest tot de verbeelding. Maar wist je dat er in Gran Canaria een mooi en pittig alternatief ligt van 66 kilometer? Lees nu een verslag van de indrukwekkende camino van Gran Canaria.
 
Welke LAW zet jij op je bucketlist? Deel 3: Zuiderzeepad

Heb jij al eens een Lange-Afstands-Wandelpad (LAW) gelopen? Samen met Wandelnet delen we deze weken de mooiste routes langs onontdekte plekken van Nederland, dwars door steden en over eeuwenoude onverharde paden. Dit keer: het Zuiderzeepad, rondom het IJsselmeer. We tippen ook twee fijne dagetappes.
 
Instagram
 
Facebook
 
Youtube
 
Twitter
 
Website
 
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als abonnee.
Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, Nederland