FietsActief wijst je de weg
FietsActief 8/9

FietsActief 8/9

Inspiratie? Nieuw EXTRA DIK nummer, met streekgids & special.
 

Naast veel mooie fietsmomenten wenst het team van FietsActief je een 2022 vol hoop en perspectief - zowel op als naast de fiets! De eerstvolgende nieuwsbrief is er op 7 januari. Duik ondertussen de natuur in, offline óf online. Deze video legt uit wat dat met je doet.

FietsActief
Even uitzoomen
Fietsfeiten en trends

Waar komen we vandaan en waar gaan we heen in 2022? Ook op fietsgebied een interessante vraag. We zetten een aantal fietsfeitjes en trend op een rij. 

FietsActief
Petfles & voeten
Fietshack

Een lifehack is zo'n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat handig! Simpele trucs die het leven makkelijker maken. Wij verzamelen fietshacks. Deze keer: met een petfles je voeten warmen.

FietsActief
Parel langs de Donau
Dürnstein in de Wachau

De Donau-fietsroute is misschien wel de bekendste in Oostenrijk. Je komt daarmee dan ook langs vele highlights. Maar ook langs wat minder bekende pareltjes, zoals Dürnstein in de Wachau!

FietsActief
Advertorial
Top 5 fietsen voor je goede voornemens

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer 5 fietsen om je goede voornemens mee te vervullen. Zoals een benijdenswaardige Santos Travel Lite en deze Sparta C-Grid Ultra.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden