Meivakantie
Het is weer bijna zo ver…
…de meivakantie staat weer voor de deur!

Yes, het is weer bijna zover! De leukste meivakantie vier je in Wunderland Kalkar! Boek een van onze familiearrangementen met vroege aankomst en geniet van een paar dagen ertussenuit met het gezin. Geniet van een heerlijke lunch, een verrukkelijk diner en een uitgebreid ontbijt, van lekkere drankjes in onze gezellige caféstraat én, misschien wel het allerleukst, gratis toegang tot Kernie's Familiepark! Kom jij ook de lente vieren in Wunderland Kalkar?

Meivakantie
Meivakantie
 
Meivakantie 1nacht
Familiearrangement
1 nacht
Slechts €99,00 p.p.
Incl. vroege aankomst
Meivakantie 1 nacht
Meivakantie 2nachten
Familiearrangement
2 nachten
Slechts €189,00 p.p.
Incl. vroege aankomst
Meivakantie 2 nachten
 
Meivakantie 3nachten
Familiearrangement
3 nachten
Slechts €279,00 p.p.
Incl. vroege aankomst
Meivakantie 3 nachten
 
 
Moederdagbrunch
Wij ❤︎ onze moeders
Je moeder trakteren op een heerlijk dagje uit?

Op 13 mei is weer moederdag! De perfecte dag dus om je moeder in het middelpunt te zetten. Hoe? Kom samen genieten van quality time en een heerlijke moederdagsbrunch in Wunderland Kalkar! Je trakteert je moeder al op een gezellige middag vol liefde en een verrukkelijke brunch voor slechts €34,95! Mis deze kans dus niet!

Moederdagbrunch
Het voorjaar goed inluiden!

Viva la Loona, de Queen of Latin-Pop is terug in Wunderland! Daarnaast houdt DJ Fosco de rest van Europa even voor gezien om ons in zijn thuisland te trakteren op de allerlekkerste (party)hits. Zo dansen en feesten wij naar Duitse traditie de maand mei in!

Viva La Loona
Viva La Loona

Datum: 28-04-2018
Prijs: € 24,90

Tanz in den Mai
Tanz in den Mai
Datum: 30-04-2018
Prijs: € 24,90

 
parktickets
Zien we je snel?

Altijd al naar Kernie's Familiepark gewild? Sinds 30 maart zijn de deuren naar ons oergezellige familiepark weer geopend, zodat JIJ alle 40 verschillende avontuurlijke attracties kunt uitproberen. En dat niet alleen, met de all-inclusive entreeticket voor Kernie's Familiepark geniet je ook van onbeperkt frietjes, ijsjes en drankjes! Kom bijvoorbeeld op 23 april naar onze Opa & Oma-dag en beleef een dag vol Oud Hollandse spelletjes en nog veel meer leuke animatie!

Tickets bestellen
Volg ons
 
 
 
 
 
Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
D-47546 Kalkar
Germany
Uitschrijven