Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Op zoek naar een krachtige hogedrukreiniger om je oprit, terras, schutting, boot of zwembad mee schoon te maken? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk online versie

Populairste artikelen van 29-05-2024

Waar voor je geld: 5 hogedrukreinigers met een werkdruk van 150 bar (of meer)

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Op zoek naar een krachtige hogedrukreiniger om je oprit, terras, schutting, boot of zwembad mee schoon te maken? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot.

De tien beste EV’s voor de caravan in 2024

Op vakantie met de caravan is voor menig EV-eigenaar een uitdaging, want lang niet elke EV heeft een trekhaak. Maar welke elektrische auto's kunnen wel degelijk op pad met de caravan? Wij zetten de tien beste keuzes op een rij voor de lease-rijder én privé-rijder.

Lcd versus oled: wat is het verschil en welke televisie moet je kiezen?

Als je op zoek bent naar een nieuwe televisie, kun je tegenwoordig kiezen tussen een lcd- en een oledscherm (of een afgeleide van die twee). Deze twee schermtechnologieën verschillen behoorlijk in beeldkwaliteit, contrast, kleuren, kijkhoeken en energieverbruik. In dit artikel bekijken we de voor- en nadelen van lcd- en oled-tv's, zodat jij een keuze kunt maken die aansluit bij je wensen én budget.

Consumenten testen: de CUBE Kathmandu One 750

De CUBE Kathmandu Hybrid One 750 is een krachtige en sportieve e-bike die uitblinkt op uitdagende routes. Deze premium fiets werd uitgebreid getest door drie enthousiaste fietsers in het kader van de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest.

Consumenten testen: Philips 7000 Series waterkoker - Absoluut een aanrader

Een waterkoker kookt water, toch? Dat is natuurlijk helemaal waar, maar daar is nog lang niet alles mee gezegd. Er zijn namelijk waterkokers op de markt die nét even wat meer kunnen. Eén daarvan is de Philips 7000 Series Waterkoker HD9396/90. Meer over die extra's lees je in dit artikel, net als het oordeel van het Review.nl Testpanel, dat de waterkoker een aantal weken getest heeft.

E-bike Experience Day 2024: ontdek én test jouw droomfiets! - Partnerbijdrage

Ervaar de nieuwste e-bikes op de E-bike Experience Day 2024 van Kieskeurig.nl. Test toonaangevende merken, krijg deskundig advies en ontdek welke elektrische fiets perfect bij je past. Een onmisbare dag voor echte fietsliefhebbers!

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

Ring Battery Doorbell Plus - € 114,00 (19% korting)

Bekijk nu

Samsung Galaxy Tab A9+ (Wi-Fi, 11.0") - € 194,00 (11% korting)

Bekijk nu

Skullcandy Crusher Evo - € 107,99 (10% korting)

Bekijk nu

Mogelijk gemaakt door:


Consumenten testen: Philips Air Performer – Uitstekende luchtreiniging en ventilator - Partnerbijdrage

Schone lucht is een eerste levensbehoefte, maar zelfs thuis is de luchtkwaliteit niet altijd perfect. De Philips Air Performer 7000 series AMF765/10 brengt daar verandering in. Deze 2-in-1 luchtzuiveraar en ventilator verwijdert bijna alle onzichtbare deeltjes die je liever kwijt dan rijk bent. Hoe dat in de praktijk werkt, heeft het Review.nl Testpanel uitvoerig uitgeprobeerd. Hun bevindingen lees je in dit artikel.

Split airco kopen: hier moet je op letten!

Zoek je een compact airconditionings-systeem voor één of meerdere kamers? Split-airco's worden steeds vaker ingezet als vervanger van de cv-ketel en natuurlijk voor heerlijk frisse lucht. Meer weten over dit systeem en waar je op moet letten bij aankoop? ID.nl neemt je mee langs de opties.

E-bakfiets Duurtest 2024: de testresultaten zijn bekend!

Ben jij op zoek naar de ideale fiets om lekker actief te zijn met je kroost? Dankzij de langverwachte E-bakfiets Duurtest 2024 van Kieskeurig.nl hoef je niet langer te raden. Na een intensieve testperiode door echte ouders krijg jij straks alle ins & outs te zien van alle geteste e-bakfietsen: van topmerken en alleskunners tot budgetvriendelijke verrassingen.

Consumenten testen: de Gazelle Ultimate C5 HMB

De Gazelle Ultimate C5 HMB is een van de topmodellen in het e-bike-assortiment van Gazelle, gericht op veeleisende fietsers die waarde hechten aan kwaliteit en prestaties. Drie enthousiaste fietsers hebben deze fiets uitvoerig getest in het kader van de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest.

Waarom de Kia EV3 misschien wel de beste nieuwe EV van 2024 is

Kia is niet te stuiten met het lanceren van nieuwe elektrische modellen. Nog dit jaar verschijnt de EV3 in de showroom, een compacte SUV die op een nieuwe variant van het e-GMP-platform staat – voorzien van voorwielaandrijving. Met de EV3 kiest Kia voor een frontale aanval op de succesvolle Volvo EX30 en ‘Auto van het Jaar’ Renault Scenic E-Tech Electric.

Grillen zonder gedoe: koop je vlees voor de barbecue voortaan online

Het aroma van sissend vlees op de barbecue, de gezellige sfeer van vrienden en familie om je heen – ingrediënten voor een fijne middag of avond. Maar tussen het versturen van de uitnodigingen en het aansteken van de kolen, rijst vaak de vraag: waar halen we ons vlees vandaan? Naast supermarkt en slager is er nog een optie: online.

Reshift Digital B.V  © 2023 ID.nl
Nijverheidsweg 18 2031 CP Haarlem

Niet langer mails ontvangen? Afmelden