ELF Voetbal nieuwsbrief van 28-04-2020
Waar zijn ze nu? De topscorers van het EK Onder 21

Het EK voor spelers onder de 21 jaar is het ideale toneel voor toptalenten om zich in de kijker van Europese topclubs te spelen. Spelers die uitblinken op dit prestigieuse toernooi, kunnen vaak direct rekenen op een transfer naar een Europese topclub. De topscorer van het toernooi trekt vaak de meeste interesse. Hoe is het nu met de topscorers van de afgelopen zeven edities?


Lees verder
Interview Jop van der Linden: ‘Sydney was echt geweldig’

Jop van der Linden (29) moest afgelopen zomer noodgedwongen stoppen als profvoetballer. Een carrière die hem in Nederland langs onder meer Go Ahead Eagles, AZ en Willem II leidde, werd afgesloten bij FC Sydney. We spraken hem over zijn avontuur aan de andere kant van de wereld.

Lees verder
PANNA! Voetbalagenda 2020/21 is uit!

Hij is er weer: de PANNA! Voetbalagenda 2020/21! Mooie foto’s, weetjes, tips & tricks en natuurlijk ook alle ruimte voor het invullen van je rooster en je huiswerk. School en voetbal gaan heel goed samen!

Lees verder
De Johan Cruijff Quiz

Zaterdag was het de geboortedag van Johan Cruijff. Om dat te vieren hebben wij een Quiz over de beste Nederlandse speler ooit samengesteld. Hoeveel weet jij van hem als speler, trainer en bestuurslid? Test het hieronder in de Quiz die wij hebben samengesteld.

Lees verder
Hoe de KNVB vrijdag voor een woedende voetbalwereld zorgde

De Nederlandse voetbalwereld staat in vuur en vlam. Vrijwel alle clubs zijn woedend op de KNVB, die vrijdag voor veel onduidelijkheid zorgde en enkele dubieuze beslissingen nam. Een overzicht van de clubs die razend zijn op de bond.

Lees verder
Quiz: Weet jij wie er naast de jarige Vertonghen in deze teams speelde?

Jan Vertonghen vierde vrijdag zijn 33ste verjaardag. De Belgische verdediger heeft lange periodes bij Ajax en zijn huidige club Tottenham Hotspur achter de rug. Daarnaast speelt hij al jaren in de Belgische nationale ploeg. Weet jij wie naast Vertonghen in deze teams speelde?

Lees verder
PANNA! Lente Doeboek boordevol tips & tricks, spelletjes, strips, kleurplaten en puzzels!

De lente is de tijd van nieuw leven. Deze lente is extra speciaal, want het is de eerste lente dat je je met een heus PANNA! Lente Doeboek kunt vermaken! Een honderd pagina's dik boek vol leuke puzzels, quizzen, strips en kleurplaten om je urenlang mee te amuseren.

Lees verder