AEX: 554,49 - Dow Jones: 23.343 - EURUSD: 1,1657 - Bitcoin: 6066,96 - Goud: 1.277,7 Thursday, 2 November 2017

    Minder risico, meer winst
Op 15 november 2017 geef ik weer een cursusavond over optiebeleggen. Zeker voor wie nog nooit in opties handelde, of alleen nog maar opties kocht is deze avond bijzonder interessant. Kijkt u hier voor meer informatie

Marktbeeld (Tom Lassing)

2/11 07:00

  • U hoorde al eens van de Elliott Wave methode? Een briljante opzet die u veel inzicht in de markt kan geven. U kan hier de nodige (gratis en ook betaalde) content daar over vinden. Ik raad u aan om er gratis in te schrijven!
  • Het gaat goed met de Topaandelen.com service. Gisteren werd wederom een aandeel met een prachtige winst van meer dan 100% gesloten.
  • Vandaag maakt Trump bekend wie de nieuwe FED voorzitter gaat worden. Hij heeft één eigen man en er zijn drie andere serieuze kandidaten, waarbij Yellen eventueel herkozen kan worden.
  • De FED maakte gisteren bekend de rente nu ongemoeid te laten. Analisten verwachten in december wel een kleine renteverhoging.
  • Het gaat lekker bij ING Groep. Meer klanten, en meer winst in het laatste kwartaal. Nettowinst over één kwartaal is maar liefst 1,38 miljard euro. (en maar mekkeren hoe zwaar ze het toch als banken hebben...)
  • Volgens Mohamed El-Erian van Allianz is bitcoin een commodity, een grondstof, geen munt. Hij heeft daar gelijk in, want veel bezitters van bitcoin gebruiken het zoals ze goud en zilver aanhouden. Vrijwel niemand gebruikt bitcoin als echte munt.
  • Amazon gaat iets doen in crypto's want ze kochten net drie domeinnamen die Amazon koppelen aan ethereum en cryptocurrencies.
    - Credit Suisse maakte bekend dat het 244 miljoen netto winst behaald in het derde kwartaal. Als we dat vergelijken met het resultaat van ING, dan is het opmerkelijk hoe goed ING het doet.
    - Gisteren één 20%+ winstname bij Mooie Beursdag en ook vier nieuwe posities ingenomen.
    - Bitcoin is gisteren weer op een recordkoers gekomen. Vanochtend moest er meer dan 6000 euro voor een enkele bitcoin betaald worden.
 

 

Waarin belegt U liever? (Jack Hoogland)

2/11 07:18
In dit artikel hierboven vertelde ik u gisteren uitgebreid over een tweetal aandelen die de afgelopen tijd razend populair waren onder beleggers. Maar waarin belegt ú liever?
 
Belegt u liever in de in het artikel beschreven peperdure aandelen van bedrijven waarbij je op zijn minst vraagtekens mag zetten bij de prestaties die ze leveren. Of belegt u liever in een aandeel

    van een superstabiel, financieel ijzersterk bedrijf
    dat de komende jaren fors gaat uitbreiden
    wiens winst de komende jaren fors groeit
    dat je voor nog geen 10 keer de voor komend jaar verwachte winst kunt aankopen
    dat maar liefst 4,7% dividendrendement oplevert

Belegt u liever in een zwaar verlieslijdend Tesla, een peperduur aandeel van het teleurstellend presterende Amazon óf toch liever in een superstabiel, winstgevend bedrijf, waarvan het aandeel maar liefst 30 keer zo goedkoop is als Amazon?
 
Het hierboven beschreven, zwaar ondergewaardeerde aandeel selecteerden we deze maand voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport".
Klik hier om het snel te bestellen!
 

Serieus extreem rendement maken?

In het Pensioensparen rapport laat ik zien hoe je met 200 euro in de maand toch miljonair kan worden! Klik hier
 
 
 

Veranderingen (Lodewijk Hof)

2/11 07:34

Er zijn een hoop veranderingen gaande. Binnen 8 jaar staat de helft van alle boorplatformen op de Noordzee leeg. Nou kan er altijd een investering gedaan worden in de oplossing. Simpelweg lees het Innovatieve Energie Rapport en sluit u aan bij de winstgevende beweging tegen klimaatverandering en voor winsten.
President Trump gaat een opvolger voor Janet Yellen benoemen. Nu heeft hij eindelijk een kans om het slechte FED beleid te stoppen. Een slecht beleid wat onherroepelijk moet resulteren in een aanzienlijke ineenstorting van de beurzen. Daarin kunt u de historische veilige haven: Goud inzetten. Gewoon om te voorkomen dat u al uw geld ziet verdampen.
Nou moet u uzelf iets afvragen. Als de beurs instort, als de boel echt fout gaat, dan zal er ook een maatschappelijke en sociale onrust ontstaan. Dan breekt, plat gezegd, de pleuris uit. Dan komen de rellen en dan is het niet meer veilig om naar de supermarkt te gaan.
Dit en, onder andere, de vlucht van kapitaal uit China treft u aan in mijn podcast. Ik heb ook een nieuw format op mijn podcast los gelaten. Wat zegt u ervan? Ik hoor graag van u!
 

Grond of grote daken gezocht (Dringend!)

Nederland haalt de gestelde duurzame doelen niet en dat gaat dus geld kosten. De overheid is daarom veel meer dan voorheen bereid om mee te werken. Als u de grond of de grote daken heeft, laat u daarbij assisteren door ervaren ontwikkelaars. Lees hier verder

 
 
 

Betere huizen nodig (Tom Lassing)

2/11 07:53

Volgens de plannenmakers zijn er in Nederland veel meer huizen nodig.
Ik heb daar zo mijn bedenkingen bij. Natuurlijk moet er gebouwd worden, net zo goed dat er gesloopt moet blijven worden. Maar ik denk dat veel bouwwerk voorkomen kan worden door slimmer beleid.
Ook moeten we niet vergeten dat de baby boomers op leeftijd komen en er dus heel wat (grote) huizen vrij gaan komen.
Het lijkt wel alsof de plannenmakers en dan met name de lobbyisten van de bouwsector dat feit volkomen willen ontkennen.
Beleid moet er komen om vooral de overgebleven weduwes uit hun extreem grote huizen te krijgen. Ze blijven vaak achter in voor hen alleen veel te grote woningen die veel geschikter zijn voor gezinnen. Er woont dan één persoon in een huis dat nog niet voor de helft gebruikt wordt.
Waarom verhuizen ze niet?
Deels is dat uiteraard sentimentele redenen. De kinderen groeiden er op, je leefde er... Lees verder
  Succesverhalen, leer er van
Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! Schrijf gratis in.
 
 
 

Beleggen is kraaltjes rijgen (Jan Breestraat)

2/11 08:05

Er zijn meer manieren van beleggen dan dat er sterren aan de hemel staan.
Soms is het woord "beleggen" nog misplaatst ook en zou je eigenlijk van "speculeren" moeten spreken.
Hoewel deze laatste term een negatieve klank heeft, is dat soms maar ten dele terecht.
Je kunt namelijk ook speculeren zonder dat je geld verliest als je mening, waarop de speculatie is gebaseerd, volkomen fout blijkt te zijn geweest.
Vanaf 2012 probeer ik, naast mijn "normale" optiestrategieën te profiteren van een eventuele drastische daling van de beurs.
Bij een crash wordt een walvis worden gevangen, maar wanneer de inschatting volkomen fout zou blijken te zijn (wat ook dikwijls prompt het geval was) zou er met een spierinkje genoegen moeten worden genomen.
Dit zijn leuke strategieën om, los van je normale beleggingen, op de... Lees verder
 

Beleggen met opties

Opties geven u meer kansen en meer mogelijkheden in de markt. U houdt het zelf veel meer in de hand met opties! We hebben zowel gratis als betaalde cursussen en E-boeken voor u. Klik hier voor meer informatie. Let op! 15 november basiscursus Optiebeleggen bij Beursbox!
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven