Waarnemingen van een ongewenst
werkeloos hoteliersechtpaar
 
Niet goed leesbaar? Klik hier.
Waarnemingen van een ongewenst werkeloos hoteliersechtpaar.
 
Twee weken geleden hebben we de deuren van Landgoed de Holtweijde gesloten, vooraleerst op eigen initiatief. Sinds 26 maart is dat ook op last van de Veiligheidsregio Twente. Het is stil; oorverdovend stil.

110 medewerkers zijn thuis in verband met het Corona virus en de maatregelen die de overheid heeft ingesteld voor alle Nederlanders. Het hotel is schoongemaakt, de kachel omlaag, het zwembadwater 5 graden kouder en het is er donker. U kunt zich wellicht voorstellen welke uitwerking dat heeft op het gemoed van Marlies en mij als we daar rondlopen. Ons bedrijf is nooit gesloten en nu dit, een heel onwerkelijk beeld, waarvan we hopen dat snel achter ons te kunnen laten.
 
Het is hartverwarmend om te horen en te lezen hoe veel van onze vaste gasten en relaties met ons meevoelen en meedenken in deze bizarre tijd. Veel gasten boeken hun verblijf om naar een latere datum en beloven een keertje extra te komen dit jaar, om ons te helpen deze ellende goed door te komen. Dat geeft ontzettend veel moraal! Dank voor uw medeleven. We realiseren ons dat deze overheidsmaatregelen een zware wissel trekken op al onze medewerkers die niets liever doen dan met elkaar een van de mooiste hotels van Nederland een gezicht en sfeer te geven. Vanaf 6 april gaan we in teams van twee, jawel, op de juiste afstand van elkaar, binnen en buiten aan het werk om alle details in orde te maken voor de onvermijdelijke heropening. Het kan ons niet snel genoeg zijn!

''Het is hartverwarmend om te horen en te lezen hoe veel van onze vaste gasten en relaties met ons meevoelen en meedenken in deze bizarre tijd.''

Maar wat doen we dan nu om de tijd door te komen? Onze hond heeft de tijd van zijn leven; lange wandelingen, veel aandacht en continu mensen om zich heen, omdat twee van onze dochters ook van ons huis uit werken. Toen ik op een dag op een bankje ging zitten, tussen de uitgestrekte landerijen, zag ik in de verte een ree. Een wandelaar, kennelijk niet uit onze regio, zag het ree ook en was er zichtbaar opgewonden door, kennelijk geen alledaags gezicht voor hem.

‘Een ree, er staat daar een ree!’ zei de man
‘Die zie je hier dagelijks, meneer.’ zei ik, enigszins geamuseerd door zijn opwinding
Hij kwam even naast me zitten op het bankje aan het Domineespad, de juiste afstand in acht nemend.
‘Ik kom hier voor het eerst.’ legde de man uit
‘Waar komt u dan vandaan?’ vroeg ik
‘Amsterdam’ was zijn antwoord
‘Dat is toch niet zo ver weg’ merkte ik op
‘Heel dichtbij en toch ver weg’ antwoordde hij.

In die vaststelling schuilt veel waarheid. Hoe anders is het leven in de stad dan bij ons op het platteland van Twente, zeker tijdens deze crisis…. Wij prijzen ons gelukkig dat we hier mogen wonen en werken, waarbij dat laatste dan even ‘on hold’ staat. Het doet ons opnieuw beseffen hoe mooi Twente is. We hopen dat we het u snel weer mogen laten beleven.
 
We hopen dat u en degenen die u liefheeft allen deze tijd goed zullen doorstaan. Als de tijd er rijp voor is, dan bent u ook weer van harte welkom in De Holtweijde en haar prachtige omgeving. Speciaal daarvoor hebben wij een arrangement samengesteld welke u nu kunt afnemen en gebruiken op een moment dat het u uitkomt. Een overnachting op basis van halfpension vanaf € 99,00 per persoon. Heerlijk voor uzelf, met uw familie of als cadeau om weg te geven aan iemand die dat echt verdient!

Lees meer

Met hartelijke groet,
mede namens alle medewerkers van
Landgoed de Holtweijde,
 
 
Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen
 

Bekijk ook eens:
Cadeaubon
Geef eens een cadeabon van Landgoed de Holtweijde cadeau. Voor een bijzondere gelegenheid, een hart onder de riem, iets te vieren of gewoon omdat u het iemand gunt; even genieten op Landgoed de Holtweijde.

Lees meer...
Copyright © 2020 Landgoed de Holtweijde, Alle rechten voorberhouden
U krijgt deze mail omdat u onlangs een bezoek heeft gebracht aan ons landgoed.
Ons adres:
Landgoed de Holtweijde Spiekweg 7 Lattrop, OV 7635 LP Netherlands

Afmelden voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp