Bekijk de webversie

Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen wordt jou deze partnermailing aangeboden door Exact. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.

Waarom accountants Agile werken moeten overwegen


Hoewel er al goede stappen worden gemaakt voor efficiënter werken binnen de accountancysector, zien we dat veel kantoren voor het bijhouden van de werkvoorraad nog steeds werken met Excel, whiteboards en andere soortgelijke tools. Daarbij zijn accountants- en administratiekantoren veelal nog afhankelijk van de klant om werkzaamheden uit te voeren. Niet echt efficiënt en overzichtelijk, zeker in deze tijd. Agile werken speelt hier op in en is voor accountants dan ook zeker de moeite waard om te overwegen.

Lees verder >>

De kracht van één systeem van boekhouden tot fiscaal en jaarwerk

Ondernemers houden van controle hebben op hun business, dus zicht op de cijfers is daarin belangrijk om tijdig de juiste beslissingen te maken. Daar ligt natuurlijk jouw waarde als accountant of administratiekantoor, door dat inzicht te bieden. Maar hoe doe je dat zonder vele uren bezig te zijn met data verzamelen, rapporten handmatig te maken en adviezen te schrijven?

Ontdek de kracht van compleetheid >>

Piekbelasting van de jaarlijkse aangiftes verminderen? Stroomlijn aangiftedocumenten

Het structurele personeelstekort bij accountants- en belastingkantoren is vooral in tijden van piekbelasting een extra uitdaging. Neem de jaarlijkse aangiftes waarbij er in korte tijd veel moet gebeuren. Dat extra medewerkers moeilijk te krijgen zijn, is een gegeven waar je niet veel aan kunt veranderen. Gelukkig blijven er genoeg andere opties over om de druk op je financiële dienstverlening te verlagen.

Zo verminder je de piekbelasting van de jaarlijkse aangiftes >>