ELF Voetbal nieuwsbrief van 12-11-2019
Waarom Advocaat wellicht een beroep moet gaan doen op Nick Marsman

De eerste serieuze kopzorgen lijken eraan te komen voor Dick Advocaat. De trainer van Feyenoord kreeg maandagmiddag namelijk te horen dat Kenneth Vermeer en Justin Bijlow in de lappenmand zitten. Er bestaat dus een kans dat Nick Marsman plaats moet gaan nemen onder de lat.


Lees verder
De voorsprong van de koplopers in de bekende Europese competities

In de Eredivisie heeft koploper Ajax na dertien speelronden een voorsprong van zes punten op achtervolger AZ. Hoe staan de overige lijstaanvoerders er eigenlijk voor in Europa? Dit weekeinde wist een aantal ploegen weer een belangrijke slag te slaan in de strijd om de landstitel.

Lees verder
De ups en downs van Luuk de Jong bij Sevilla

Terwijl zijn oude club in een neerwaartse spiraal verkeert, gaat het met Luuk de Jong steeds beter. De spits begon deze zomer aan zijn derde buitenlandse avontuur, na eerder te zijn mislukt bij Borussia Mönchengladbach en Newcastle United. Zijn start bij Sevilla biedt meer perspectief. 

Lees verder
Waarom de komende weken allesbepalend zijn voor PSV en Van Bommel

Het is crisis in Eindhoven. PSV wist al zes wedstrijden op rij niet te winnen en ging zondagmiddag pijnlijk met 2-1 onderuit tegen Willem II. De komende weken zullen het seizoen van Mark van Bommel en zijn spelers op twee fronten vormgeven. 

Lees verder
Exit Robert Maaskant: hoe nu verder voor VVV-Venlo?

Die verdomde bierpomp van wijlen Jeu Sprengers blijft VVV-Venlo vermoedelijk tot in de eeuwigheid achtervolgen. In de bestuurskamer van De Koel willen ze zo graag een stabiele Eredivisieclub op poten zetten, maar van het imago van plezierclub komen ze nooit meer af. Maandagmiddag bleek er wel degelijk andere zaken voor paniek te kunnen zorgen: na een serie nederlagen moest Robert Maaskant het veld ruimen. En nu?

Lees verder
Deze internationals komen in bloedvorm binnen bij Oranje

Deze week maakt het reguliere competitievoetbal weer even plaats voor de EK-kwalificatie. Ook Oranje moet weer aan de bak met het oog op de Europese eindronde van komende zomer. De volgende internationals beginnen vol goede moed aan de interlandbreak. 

Lees verder
De mooiste goals van week 45

Titelraces beslist in Nederland en Engeland? Moeilijk te zeggen in november. En daarbij, de competities liggen volgende week stil voor het interlandvoetbal. We gaan eerst nog van een paar mooie goals genieten!

Lees verder
Burgeroorlog bij Arsenal: dit zijn de betrokken partijen

Hoe zouden alle dragers van #WengerOut-bordjes zich nu voelen? Een jaar of drie, vier geleden zag je op de gekste plekken oproepen om de Fransman, al dan niet uit vrije wil, richting de uitgang van het Emirates Stadium te begeven. Wenger is intussen vertrokken, maar is het intussen vrede in Noord-Londen? Allerminst! Het organigram van een razend conflict hieronder.

Lees verder
Wie is de volgende na Stengs en Boadu? "Wat De Roon kan, kan hij ook, en beter"

Calvin Stengs en Myron Boadu melden zich voor de interlands tegen Noord-Ierland en Estland voor het eerst bij het Nederlands elftal. Twee AZ'ers, die afkomstig zijn van een team dat al weken excelleert waar de concurrentie punten laat liggen. Niet alleen Stengs en Boadu maken indruk in Alkmaar. De vraag is dus: wie is de volgende?

Lees verder
Chelsea - Aston Villa04-12-2019
VoetbalreizenXL
Sparenti Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Crystal Palace - AFC Bournemouth04-12-2019
VoetbalreizenXL
Sparenti Voetbalreizen
 
Liverpool FC - Everton FC04-12-2019
VoetbalreizenXL
Sparenti Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Paris Saint Germain - FC Nantes04-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Sparenti Voetbalreizen
Bayer Leverkusen - FC Schalke 0407-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL