De pijn van de coronacrisis delen met retailers is voor vastgoedbeleggers gemakkelijker als de bank soepel doet. Maar dat laatste is niet het geval.
Vastgoedmarkt
Online versie
Waarom beleggers banken bepaald niet soepel vinden
De pijn van de coronacrisis delen met retailers is voor vastgoedbeleggers gemakkelijker als de bank soepel doet. Maar dat laatste is niet het geval.
Lees verder >
Hoe politieke keuzes de doorstroming van senioren frustreerden
In de aanloop naar de verkiezingen wijzen diverse partijen op het gebrek aan seniorenwoningen als mede-veroorzaker van de huidige woningnood.
Lees verder >
Compacte binnenstad: zo doet Assen dat
Nu de coronacrisis een jaar aan de gang is, zwelt de roep om compacte binnensteden aan. Dit is hoe de gemeente Assen ervoor wil zorgen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Duurzaamste bedrijf ter wereld
Schneider Electric is gekozen tot het duurzaamste bedrijf ter wereld. Een bijzondere prestatie die is gerealiseerd door het ontwikkelen van slimme oplossingen voor energiemanagement. Zo is voor de CBRE Group een oude Peugeot-garage getransformeerd tot een duurzaam kantoor.
Hoe regeldruk de woningmarkt van Berlijn volledig lamlegt
Een vergaande inperking van de vrije sectorhuur heeft in Berlijn rampzalige gevolgen gehad voor de woningmarkt. De markt voor betaalbare huurwoningen is stil komen te liggen, terwijl de prijzen in het ongereguleerde segment nog veel harder zijn gestegen.
Lees verder >
Rising Star Anna-Maria Kempers
In deze rubriek komt jong talent in de vastgoedsector aan het woord over carrière, ambities en hun ervaringen tot nu toe. De Rising Star van deze week is Anna-Maria Kempers van Edens Makelaardij.
Lees verder >
Oosterhout geeft vermindering winkeloppervlak vorm met verhuizing gemeentehuis
Diverse gemeenten zijn op zoek naar manieren om een levendig centrum te houden nu een enorme kaalslag in retail- en horecaland dreigt door de coronacrisis. In Oosterhout snijdt door een verhuizing van het gemeentehuis het mes aan twee kanten. 
Lees verder >
Heijmans en AM gaan samen woningen ontwikkelen in Feyenoord City
Bouwbedrijven AM en Heijmans hebben de ontwikkelcombinatie Feyenoord City opgericht. De bouwbedrijven gaan samen onder meer 3.700 woningen ontwikkelen in de gebiedsontwikkeling op Rotterdam-Zuid.
Lees verder >
Lisette van Doorn (ULI): ‘De markt moet een stuk harder lopen’
'De les is dat de markt een stuk harder moet lopen. Zolang vastgoedprojecten in kortetermijnbusinesscases worden gegoten, komen we niet tot beter leefbare en emissieloze steden,’ zegt ULI-ceo Lisette van Doorn na afloop van de ULI Europe Conference.
Lees verder >
Syntrus koopt honderden Duitse appartementen voor pensioenfonds
Syntrus Achmea heeft voor een van zijn klanten, een Nederlands pensioenfonds, 390 appartementen gekocht in Rosenheim (Beieren). Het fonds vergroot daarmee zijn woningportefeuille in Duitsland.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright