Zo krijg je enorme oorlellen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Drie ongemakkelijke situaties tijdens het whatsappen

Een appje sturen is hartstikke handig, bijvoorbeeld als je te laat dreigt te komen voor je afspraak. Maar al dat ge-app kan ook behoorlijk misgaan. Als je een privéberichtje naar je baas stuurt bijvoorbeeld. 

 
 
Quest
 

Wat kun je doen om gedisciplineerder te worden?

Je neemt je voor om gezonder te eten, maar die koektrommel blijft onweerstaanbaar. Of je raakt voortdurend afgeleid van die saaie, maar belangrijke taak. Hoe kun je strenger worden voor jezelf?

 
 
 
Éindelijk komen al die geschiedenisfeitjes van pas

Quest Historie Pubquiz voor Thuis

Éindelijk komen al die geschiedenisfeitjes van pas

Vermoei jij al jaren je vrienden met allerhande geschiedenisfeitjes? Tijd om ze uit te dagen voor een avondvullend programma, met onze Quest Historie Pubquiz voor Thuis. Daarin vind je tachtig geschiedenisvragen over onder meer Nederland, oorlogen en cultuur. 

 
Quest
 

Hoe hoog kunnen heliumballonnen komen?

Als je een heliumballon hebt, kun je die maar beter stevig vasthouden. Anders vliegt-ie weg. Maar hoe hoog kan zo'n ballon eigenlijk komen?

 
 
Quest
 

Waarom blijven je oren groeien en je armen niet?

Oma, wat heb je grote oren. De oren van bejaarden lijken niet alleen groter, dat zijn ze ook. Hoe kan het dat je oren je hele leven blijven groeien?

 
 
Quest
 

Waarom moeten sommige mensen niezen als ze in de zon kijken?

Niezen omdat je in het licht kijkt, het bestaat echt. Geschat wordt dat ongeveer een kwart van de mensen deze zogeheten fotische reflex heeft.