Spoormachinebouwer Van Tetering verder onder vlag Reesink
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
INTERVIEW | Collé groeit waar je bij staat. ‘Budgetten? Begrotingen? Daar doen wij niet aan’
Frans Collé en zijn zoon Frits hebben niet de geringste behoefte aan publiciteit. Liever zijn zij aan het werk voor hun florerende bedrijf, dat bij wijze van spreken groeit waar je bij staat. Toch wil Collé senior voor BouwMachines wel een uitzondering maken. Terwijl zoon Frits enkele relaties rondleidt door het bedrijf, vertelt zijn vader samen met algemeen directeur Jean Schreurs over de strategie en aanpak van Collé Rental & Sales. ‘Budgetten? Daar doen we niet aan.’
(advertorial)
Het ultieme Cat gevoel!
Nieuwe modellen vragen om extra aandacht en zo heeft Pon Equipment twee van de nieuwste modellen laten testen. Liever zelf ervaren?
Spoormachinebouwer Van Tetering verder onder vlag Reesink

Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines gaat verder onder de vlag van Royal Reesink. Het in Steenbergen gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in het ombouwen van grondverzetmachines tot spoorwegmaterieel. Van Tetering is tevens Atlas-dealer. 

Lees verder >
(advertorial)
Krachtig en multi-inzetbaar!
De Schans Hedel heeft in 2019 de Knikmops 130e gelanceerd. Deze kleine krachtpatser is 100% elektrisch en in staat om een volle werkdag operationeel te zijn. De krachtige Lithium-ion batterij is hierna binnen 5 uur weer helemaal opgeladen.
Top 10 van grootste graafmachines in de wereld

Lectura Press, een Duitse nieuwsorganisatie en databank aangaande materieel, heeft een top 10 gepubliceerd van de grootste rupsgraafmachine die in 2019 ergens in de wereld zijn ingezet. De lijst is gebaseerd op het bedrijfsgewicht van de machines.

Lees verder >
Cat 926M als 275.000ste item geveild in Moerdijk

Het is 20 jaar geleden dat het van origine Canadese veilinghuis Ritchie Bros. een permanente veilinglocatie opende in het Brabantse Moerdijk. Begin deze maand werd het Moerdijk het 275.000ste item geveild, een ongebruikte Caterpillar 926M wiellader. De machine wisselde voor 82.000 euro van eigena>>

Lees verder >
Land Transport Harkema kiest voor ‘oldskool’ Volvo FH460 combi’s

Land Transport uit het Friese Harkema heeft twee Volvo FH460’s met 53 Ton/meter Palfinger autolaadkranen en nieuwe RAF aanhangwagens in gebruik genomen. De nieuwe combinaties worden met name in gezet voor het transport van bouw gerelateerde goederen.

Lees verder >
PW
Met man en macht werken aan de Blankenburgtunnel, met zijn 4.100 ankers
De Blankenburgverbinding is een nieuw aan te leggen stuk snelweg nabij Rotterdam. Een indrukwekkend, ruim 1 miljard euro kostend project. Kunststukje binnen de nieuwe verbindingsroute is de Maasdeltatunnel, bijgenaamd Blankenburgtunnel.
Nieuw: Emissiebeperking Update

Het verminderen van de uitstoot van machines: iedereen moet eraan geloven. Maar hoe doe je dat?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze maandelijkse thema-update.

Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright