Nieuwsbrief van 7-9-21 6:30:08
Online bekijken

Laat meer daglicht toe en zorg voor een gezonde en aangename omgeving

Veilig genieten van de daktuin

Groendaken en daktuinen winnen terrein. Steeds vaker zien we ongebruikte daken omgetoverd worden tot plekken waar we kunnen recreëren. Ontspannen en tuinieren op hoog niveau, ook midden in de stad. Dan blijft de vraag: hoe kom je er veilig op?

Doekzonwering voor lichtstraten hoofdkantoor Nijestee in Groningen

In de nieuwbouw thuisbasis van woningbouwstichting Nijestee in hartje Groningen was oorspronkelijk geen zonwering voorzien. Al bleek die een jaar na de ingebruikname onmisbaar om de binnentemperaturen onder controle te kunnen houden. En dus werden de immense schuine lichtstraten op de zuid- en westgevel uitgerust met Topfix Max buitendoekzonwering van Renson.

Onbelemmerd zicht op de hemel en maximale hoeveelheid daglicht

VELUX® kondigt zijn nieuwe en uitgebreide assortiment glazen lichtkoepels voor platte daken aan. Deze nieuwe generatie innovatieve ramen heeft een minimalistisch ontwerp met glas van rand tot rand, waarmee maar liefst 52% meer daglicht de woning binnen schijnt in vergelijking met de vorige generatie ramen voor platte daken.

Brakel Greenlite en Greenlite Triple glazen lichtkoepels

De Brakel® Greenlite glazen lichtkoepel: hét groene alternatief voor kunststof lichtkoepels. Deze dubbelwandige glazen lichtkoepel is energiezuinig, transparant én zorgt niet alleen voor daglichttoetreding. De Brakel Greenlite lichtkoepel kan namelijk óók effectief bijdragen aan dagelijkse ventilatie.

Basiskennis Bouwkunde: Lichtstraten

Lichtstraten worden in platte en flauwhellende daken toegepast in buitentoepassingen zoals carports, veranda’s, opslag- en bedrijfshallen, fietsenstallingen en wandelpromenades. In de utiliteitsbouw en de woningbouw, in zowel nieuwbouw als in renovatie, worden lichtstraten met veel ontwerpvrijheid in het ontwerp verwerkt.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.