Nazomeren: Roots-vogelreis Vlieland | De 10 knapste versierders | Houden wespen van parfum?
NIEUWE ROOTS

NIEUWE ROOTS

Het septembernummer van Roots is nu te koop. Bestel het eenvoudig online.
Roots
Roots-lezersreis (gegarandeerd vertrek)
MIDWEEK VOGELS KIJKEN OP VLIELAND

Vlieland werkt in het najaar als een magneet op de vele trekvogels die uit Scandinavië komen. De vogels ‘vallen’ op het Waddeneiland figuurlijk uit de lucht en zijn vaak goed te benaderen. Maak het zelf mee tijdens de speciale vogelmidweek (21 t/m 24 september) van Roots.
Foto: goudhaan / iStock

Roots
Natuurnieuws
OPMARS VAN DE LETTERZETTER

De letterzetter is een donkerbruin kevertje dat in staat is om sparren uit te roeien. Dankzij de droge zomers van de afgelopen jaren en het droge voorjaar van 2020 rukt het verwoestende diertje op. Hoe kan zo'n klein kevertje eigenlijk een reusachtige naaldboom vellen?
Foto: letterzetters / James Lindsey

Roots
10 casanova's
TOPVERSIERDERS

Mannetjesdieren hebben zo hun eigen versiertrucs om de vrouwtjes mee te bekoren. Een lekker geurtje, prachtige veren, of sexy dansmoves. Als je het ons vraagt, stelen deze 10 mannetjesdieren de show met hun charmes.
Foto: paradijsvogel / iStock

Roots
Zijn wespen...
DOL OP PARFUM?

Wespen zijn gek op zoet eten en zoete drankjes. Zeker in augustus en begin september, wanneer de werksters geen beloning meer krijgen van de larven in de vorm van zoetigheid, gaan ze buiten het nest op zoek naar iets lekkers. Maar komen wespen ook af op zoete parfum?
Foto: close-up van een wesp / Noortje Russel

GROEPSREIZEN IN EIGEN LAND

Van Terschelling tot Zuid-Limburg: tijdens de 5 nieuwe wandelreizen van SNP Natuurreizen ontdek je het mooiste van de Nederlandse natuur.
Reis in kleine groepen (max 12 reizigers) en verblijf in comfortabele hotels op een eenpersoonskamer. Dé oplossing voor iedereen die graag wandelt maar dat niet alleen wil doen.

En boek snel, want tot eind augustus betaal je geen reserveringskosten!

Roots
Roots
Natuurfotografie
DE MOOISTE PLEKKEN IN BELGIË

“Ik trek al jaren door België om de mooiste natuur te fotograferen. Die plekjes wil ik nu delen met andere fotografen, wandelaars en natuurliefhebbers. Want je hoeft helemaal niet ver te reizen om indrukwekkende natuur te ontdekken", vertelt de Vlaamse topfotograaf Bart Heirweg. Onlangs verscheen zijn fotoboek De mooiste fotolocaties van België.
Foto: Bart Heirweg

Roots
ZOMERLEESPAKKET

Ben je toe aan een flinke dosis leesvoer? Stel dan nu jouw eigen zomerleespakket samen en profiteer van extra voordeel.

Kies 4 of meer van jouw favoriete tijdschriften (ook Roots en het Vogelmagazine zitten erbij) waarmee jij in de zon wilt genieten en ontvang 50% korting*. Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode ZOMER.

*De korting is geldig voor bestellingen met minimaal 4 tijdschriften

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer