Loading...

Waarom de Matthäus Passion zo mooi en la ng is

By Eo.nl received 3 years ago

Categories: Television Media
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years
  • Html
  • Text
Bekijk deze e-mail in je browser

Romantiek, brute kracht en schoonheid in de natuurseries van de EO

De komende tijd zenden we prachtige natuurseries uit. Laat je meevoeren naar de bergen van Birma, de woestijnen van India en ontdek wat er allemaal leeft in de brute Atlantische Oceaan.
Bekijk trailers

The Passion: hoe houd je hoop in donkere tijden?

Als christenen hebben we onze hoop in Christus. Maar hoe leid je een hoopvol leven? Geen paniek voor wie geen vrolijke frans is: hoop is te leren. Wetenschapper Brené Brown geeft zeven handvatten om een hoopvol mens te worden!
Lees meer

Hoe ga je om met angst en leer je vertrouwen?

Kunstenares Wilma Veen had letterlijk doodsangst nadat ze tijdens het sporten een hartstilstand kreeg. Ze vertelt openhartig over haar heftige ervaring en over haar besluit om van iedere ‘gewone dag’ een ‘buitengewone dag’ te maken.
Lees haar verhaal

Checkpoint-presentator Rachel is stoer, nieuwsgierig en niet bang

Rachel wilde het leger in of bij de politie, maar toen ze tijdens opnames van Checkpoint aan het testen was wie het langst een emmer water aan zijn oren kan hangen wist ze: ‘dit is de mooiste baan ter wereld!’
Maak kennis met Rachel

Waarom de Matthäus Passion zo mooi en lang is

Drie uur ingewikkelde Barok-muziek en oud-Duitste teksten. Niet iedereen wordt daar direct enthousiast van. Een kleine luistergids kan je op weghelpen om de Matthäus Passion te (leren) waarderen.
Naar de luistergids

Aan alle 'supermoeders': af en toe aanklooien mag best

Nederlandse kinderen groeien op in een complimentenmaatschappij. Ze worden voortdurend geprezen om hun prestaties. Daarmee leggen we onbedoeld de lat hoog. Lees waarom dat kan leiden tot een ongezonde vorm van perfectionisme.
Lees verder

Win jij twee bioscoopkaarten voor Risen?

Bekijk deze pagina vol EO prijzen en korting: een gratis Eva kaartenpakket, 20 procent korting op alle Nederland Zingt CD’s, maak kans op kaarten voor de film Risen en nog veel meer..!
Bekijk de acties
    
Uitschrijven voor de nieuwsbrief    |    Doorsturen naar vriend             

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019