De prijzen van kantoren en winkels stijgen nog altijd ondanks alle coronategenwind, blijkt uit cijfers van het Kadaster en het CBS over het eerste kwartaal. Hoe zit dat?
Vastgoedmarkt
Online versie
Waarom de prijzen van kantoren en winkels stijgen
De prijzen van kantoren en winkels stijgen nog altijd ondanks alle coronategenwind, blijkt uit cijfers van het Kadaster en het CBS over het eerste kwartaal. Hoe zit dat?
Lees verder >
Eneco-klanten van het gas: een monsterklus
Eneco wil van al haar klanten in 2035 klimaatneutrale energiegebruikers maken. Daarvoor heeft het bedrijf nog wel heel wat zendingswerk te verrichten.
Lees verder >
‘Om waarde te genereren moet iedere binnenstad een eigen identiteit ontwikkelen’
 Wat moet er gebeuren om de waardedaling van retailvastgoed tegen te gaan en tegelijkertijd de leefbaarheid van een centrumgebied te verbeteren? Publieke functies laten terugkeren naar het centrum.
Lees verder >
(advertorial)
alt
De impact van Covid-19 op convenience retail
Met het Altera Convenience Retail Webinar heeft Altera Vastgoed op dinsdag 8 juni terug- en vooruit gekeken naar de effecten van de coronapandemie op convenience retail. De boodschap richting beleggers was optimistisch: wijkwinkelcentra in demografisch sterke verzorgingsgebieden deden het tijdens de pandemie heel goed.
Dit zijn de drie grootste corona-doemscenario’s die nooit uitkwamen
Voorspellen is moeilijk, zeker als het om de toekomst gaat. Columnist Maarten Donkers zet de drie grootste mislukte coronavoorspellingen voor vastgoed voor u op rij.
Lees verder >
Allsafe bedekt 77.000 m2 dak met zonnepanelen
Opslagverhuurder Allsafe Mini Opslag gaat 77.000 m2 dak van 41.250 zonnepanelen voorzien.
Lees verder >
Nederlandse economie kromp sterker dan gedacht in eerste kwartaal
De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal van dit jaar sterker gekrompen dan eerder werd gedacht. Het BNP daalde met 0,8 procent ten opzichte van de voorgaande drie maanden, meldt het CBS.
Lees verder >
Sterkste merkgroei voor P3 Logistic Parks
Volgens het European Real Estate Brand Institute heeft P3 Logistic Parks de sterkste merkgroei gerealiseerd in de Europese vastgoedsector.
Lees verder >
Stadsgenoot bouwt 116 sociale huurwoningen in Nieuw-West
Met woongebouw ‘New Beginnings’ geeft woningcorporatie Stadgenoot het startsein voor de stedelijke vernieuwing van de Rousseaubuurt in Slotermeer.
Lees verder >
Nieuwe huurder voor WDP in Venlo
WDP Nederland heeft 7.500 m2 bedrijfsruimte, waarvan 400 m2 kantoorruimte en 650 m2 mezzanine, aan de Amperestraat in Venlo aan Atida verhuurd.
Lees verder >
Transformatielocatie Kermisland in Arnhem verkocht
BMV Bedrijfsmakelaars heeft middels een gestructureerd en besloten verkoopproces het pand van eigenaresse Leisurelands aan Kermisland 110 in Arnhem verkocht.
Lees verder >
Bureau Stedelijke Planning verwelkomt vier nieuwe consultants
Pim Steenbergen, Floor Planken, Ilse de Vries en Anouk Nelemans gaan aan de slag als consultants bij Bureau Stedelijke Planning. De vier gaan in verschillende teams werken aan opdrachten op het gebied van wonen, werken, winkelen, vrijetijd en gebiedsontwikkeling.
Lees verder >
Annemiek Bouwmeester en Jan Meijer naar Orange IM
Orange Investment Managers breidt haar team uit met Annemiek Bouwmeester (asset manager) en Jan Meijer (junior analist).
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright