Vastgoedmarkt
Online versie
Waarom de vastgoedsector de coronadans nog ontspringt
Met al zijn disruptie ging coronajaar 2020 voorbij zonder een spoor van vernieling aan te richten op de Nederlandse vastgoedmarkt. Hoe kan dat en blijft dat zo?
Lees verder >
Hoe zakelijke hypotheken bij de vorige crisis werden afgedankt
De twist van vastgoedondernemer Marco Hoogeveen met zijn voormalige financier staat niet op zichzelf. Ook bij de vorige crisis dreigde afwaardering en werd commercieel vastgoed door banken aan de kant gezet.
Lees verder >
Woningen onttrekken zich aan glijvlucht Nederlands vastgoed
Nu de Nederlandse economie zware klappen krijgt door de coronacrisis begint ook de vastgoedsector er onder te lijden. Woningen onttrekken zich aan het sombere verhaal, zo blijkt uit sectorrapporten van ABN Amro.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Nieuw conceptmatig bouwsysteem
HEO Smart Concept is een bouwsysteem voor nieuwbouwwoningen met gegarandeerde grip op kosten en prestaties. Het biedt ontwikkelaars, corporaties en aannemers ontwerpvrijheid, optimaal rendement én prestatiegarantie. Download de whitepaper met uitleg en projectvoorbeelden.
Corporatiebestuurder Camstra verder in het nauw door nepaccounts
Een half jaar nadat woningstichting Barneveld de ervaren bestuurder Ronald Camstra had aangetrokken als directeur heeft de corporatie hem een 'time out' van een week gegeven.
Lees verder >
Steeds meer vastgoedeigenaren voorzien buitenkant gebouw van AED
Een initiatief van de Hartstichting om gebouwen in Nederland te laten voorzien van een zogenoemde Automatische Externe Defibrillator (AED) wint terrein.
Lees verder >
In Eindhoven rollen middenhuurwoningen gewoon uit de printer
Vijf woningzoekers die het keigaaf vinden om in een 3D-geprinte woning in Eindhoven te wonen kunnen zich daar vanaf vandaag voor opgeven bij Vesteda. De woningen, in de vorm van een zwefkei, worden geprint in het middenhuursegement.
Lees verder >
Benoemingen bij Kroonenberg Groep
Bij Kroonenberg Groep zijn Paul Bremmer en Olaf Nieuwenhuis onlangs benoemd tot respectievelijk commercieel directeur en directeur projectontwikkeling
Lees verder >
Ondermijning in vastgoed
Voorkomen en aanpakken
In 8 verschillende colleges gaan experts en hoogleraren in op de herkenning, aanpak en preventie van ondermijning in de vastgoedketen. Met o.a. colleges over witwassen via vastgoed, fraude, poortwachtersfunctie en WWFT.
toekomstgericht leiderschap
Voor futureproof leaders
Experts en hoogleraren nemen u mee in de competenties die nodig zijn voor futureproof leaders. Daarnaast krijgt u inzicht in real estate trends & future challenges. In zes colleges klaargestoomd voor de uitdagingen van de toekomst.
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright