Beste vrijheidsstrijders,

Ik zat vandaag de show van morgen voor te bereiden en dat is voor mij altijd een intense tijd. 

Wat ga ik behandelen? Wat wordt mijn insteek? Hoe kan ik met al mijn ‘media communicatie’ ervaring van meer dan 30 jaar overbrengen van wat ik zie?

Toen was er weer even een moment waar ik dacht: Waarom ben ik dit pad van publieke waarheidsbevinding ingestapt? Het was zoveel makkelijker geweest om in de MSM een business op te bouwen, in te cashen en lekker meewaaien met de mainstream. Al de tegenwind die ik de afgelopen jaren heb gehad had voorkomen kunnen worden. En ik verwacht dat het nog zwaarder gaat worden de komende tijd. Waarom doe ik dit nog steeds?

Het antwoord was meteen duidelijk. De gedachte dat ik mee zou gaan in de neppe, oppervlakkige gecreëerde wereld maakt me gewoon misselijk. Ik zou niet met mezelf kunnen leven. Veel van mijn oude showbizz collega’s hebben meer geld, meer zekerheid, meer mainstream aanzien dan ik. Maar dat is nooit mijn doel geweest in het leven. Ik volg mijn gevoel.

En dat leidt tot de waarheid. En heeft geleid tot wat ik nu doe. Strijden voor de waarheid. Compleet onafhankelijk dankzij jullie donaties, op mijn eigen platform. Wat een zegen dat ik dit mag doen! Ik ben daar iedere dag dankbaar voor. Het is niet makkelijk, maar geeft zoveel voldoening. Ik wil niet meer terug en KAN ook niet meer terug.

Wat een avontuur is het toch deze tijdelijk aanwezigheid op onze planeet.

Wat een mogelijkheden liggen er nog voor ons. Laat je er nooit onder krijgen. Het is manipulatie. Heb vertrouwen dat onze beste tijd nog voor ons ligt!

Veel te bespreken morgen, als je de laatste show, over de aanval op de waarheid, nog niet hebt gezien kijk hem hier

Eeuwige dank voor jullie steun, support en donaties.

Heb een mooie avond,

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven