Maar wel een zwager
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Beeldverhaal: bijzondere foto's van nachtdieren in de oceaan

Je zou denken dat de donkere diepte van de oceaan van al het leven is verstoken. Maar deze onherbergzame omgeving blijkt de natuurlijke habitat van allerlei funky wezens, die zich vooral ’s nachts wel willen laten zien.

 
 
Quest
 

Hoe is de Melkweg aan zijn naam gekomen?

Op een heldere nacht zou je op een plek met weinig licht zomaar de Melkweg kunnen zien. Maar waarom heet 'ons' sterrenstelsel zo? 

 
 
 
Maak je vrienden in met de Quest Pubquiz voor thuis  

Maak je vrienden in met de Quest Pubquiz voor thuis

Over welke onderwerpen weet jij het meest? In onze pubquizzen vind je maar liefst 80 lastige vragen over de meest uiteenlopende thema's. Van voeding tot heelal, en van geografie tot films. Inclusief beeld- en/of muziekrondes. Verzamel je vrienden en maak er een onvergetelijke avond van.

 
Quest
 

Test: wat weet jij van wetenschap?

Waarom helpt zout tegen gladheid? Hoe snel gaat het licht? Waarom dreigen antibiotica niet meer te werken? Als jij deze vragen kunt beantwoorden, is deze test een eitje. 

 
 
Quest
 

Schoonbroer of zwager: wat is het verschil?

Is je zus met een leuke vrouw getrouwd? Dan heb je er een schoonzus bij. Maar als je zus met een man trouwt, dan noem je hem een zwager. Of toch een schoonbroer?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waarom eten mensen snotjes uit hun neus?

Het ziet er niet zo fris uit, maar volgens een Oostenrijkse arts is het eten van je eigen snotjes een heel goed idee. Zestig procent van de lezers van dit artikel zegt het ook te doen.