Komt het echt vaker voor?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Waarom voelt een koude handdoek soms nat aan?

Je zou zeggen dat mensen het kunnen voelen of een oppervlak nat is of droog. Toch is het in het geval van een handdoek die hangt te drogen nog knap lastig. 

Waarschijnlijk heb je hem weleens aangeraakt en gedacht: is hij nou heel koud of nog een beetje vochtig? 

 
 
Quest
 

Deze verhaallijnen komen je bekend voor als je graag naar kerstfilms kijkt

Kun je niet ophouden met kerstfilms kijken? Dan is dit lijstje een feest van herkenning. We hebben acht onmisbare ingrediënten voor een geslaagde kerstfilm voor je op een rij gezet.

 
 
Quest
 

Onlinecursus (Nog) beter in bed

Vergroot je kennis over opwinding, orgasmes, de orgasmekloof en sleur met de (Nog) beter in bed cursus van Quest. Je leert hoe ‘zin krijgen’ werkt. En we geven je handvatten om te praten over wat je wel en niet lekker vindt in bed. Zodat je jouw seksleven nog leuker kan maken.  

 
 
Quest
 

Waar komen pijnboompitjes vandaan?

Geroosterde pijnboompitjes over je pasta of salade, heerlijk! Maar waar komen die pitjes vandaan? En waarom zijn ze zo duur?

 
 
Quest
 

Gesponsord bericht

‘Dit zijn cadeautjes voor mijn hersenen’

Je brein is een bezige bij. Hij laat je denken, praten, voelen, leven. Je hersenen zijn de hele dag actief, en dat maakt ze ook kwetsbaar.

Voor zo’n vier miljoen Nederlanders is het zorgeloos functioneren van hun controlekamer niet vanzelfsprekend. Zo ook voor Annemiek Lely (32). Met antidepressiva alleen zou ze niet geholpen zijn, ze heeft ook andere dingen nodig om haar hersenen dagelijks een positieve impuls te geven. ‘Het is hard werken om die hardloopschoenen aan te trekken.’

 
 
Quest
 

Waarom hebben steeds meer mensen ADHD?

Steeds meer mensen krijgen de diagnose ADHD. Komt die ontwikkelingsstoornis vaker voor? Of is de definitie ADHD gewoon verruimd? Het lijkt een combinatie van factoren. 

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Zeven stokoude zonden: zijn ze nog van deze tijd?

Wellust, vraatzucht, ijdelheid. Om maar eens drie van de klassieke zeven zonden te noemen. Zijn ze niet een beetje ouderwets? Wat vinden we in de 21ste eeuw nog zondig?