Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over korte cranks, vermogensmeters en of het slim is om voor een intervaltraining te gaan in plaats van een wedstrijd.
Fiets
Waarom het slim kan zijn om voor korte crank te gaan

Als bikefitter Hans Raven begint over een kortere cranklengte, hoort hij vrijwel altijd: “Korter? Nee, dat gaat ten koste van mijn vermogen!” En dan hebben we het niet over geld. Toch kán het slim zijn om kort te gaan. Hoe zit dat?

Fiets
Waar op letten?
Vermogensmeter

Bij het navigeren door de wereld van het wielrennen komt vaak de vraag naar boven welke vermogensmeter men het beste kan aanschaffen. Wat voor advies geeft Jim van den Berg van JOIN?

Fiets
Wat is beter?
Interval of wedstrijd?

Is koersen eigenlijk een essentieel onderdeel van beter worden? Wat is dan eigenlijk beter, een intervaltraining of competitie opzoeken in een wedstrijd of cyclo?

Fiets
Officiële Tour de France Pakket 2024

Met dit Tourpakket bereid je je goed voor op de 111e editie van de Ronde van Frankrijk. Onmisbaar voor de echte wielerliefhebber. En natuurlijk dé cadeautip voor Vaderdag. Wil je de 196 pagina's dikke gids ontvangen, inclusief een leesboekje, zes bierviltjes en een scheurkalender? Bestel dan nu!

Fiets
Nu € 10 korting op de Donrox Ride F511 elektrische fietspomp

Makkelijk jouw fietsbanden oppompen? Maak kennis met de Donrox Ride F511 elektrische fietspomp. Ideaal om mee te nemen en moeiteloos banden oppompen. Krijg nu €10 korting op dé best geteste fietspomp met de kortingscode: “fa10”.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden