Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 15 februari 2018
Hoe lang is de langste noedelsliert ter wereld?

Hoe oud is jouw lichaam? 

Ben je een lange slungel, of klein maar fijn? En hoeveel uur per dag zit je op je billen? De antwoorden op deze vragen kunnen je iets vertellen over de leeftijd van je lichaam. Die is niet altijd hetzelfde als je kalenderleeftijd.





Zoek de verschillen - Blendle

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Maar hoeveel verschillen we nou echt van elkaar? Wat weet de wetenschap precies over het onderscheid tussen de verschillende seksen?





Raadt Quest jouw geslacht?

Heb je het altijd koud, sleep je te veel zooi mee in je tas en ben je echt een gevoelsmens? Dan ben je vast een vrouw. Of denk je dat je goed kunt autorijden, hou je van vlees en leg je vrouwen altijd alles uit? Dan ben je vast een man. Maar heb je ook vrouwelijke trekjes?

 





Waarom tintelt verse ananas op je tong? 

En wist je dat het om die reden ook gebruikt wordt om vlees malser te maken? Hoe en waarom? Dat zie je in de onderstaande video. 



 





Voor de hongerige lezer!

Waarom vinden we stukjes in ons eten zo vies? En is biologisch vlees echt beter voor ons? Je leest het in de nieuwe voedingsspecial Quest ETEN! Ga snel naar de winkel of koop het nummer in onze Questshop.





Waaraan dankt de mee-eter zijn onsmakelijke naam? 

Eten is wel het laatste waar je aan denkt als je zo’n vettige zwarte stip op iemands neus ziet. Maar toch is het Latijnse comedo (letterlijk ‘mee-eter’) de officiële medische term voor de donkere ophoping van vet en eiwitten in de huid. Waar komt dat vandaan? 

 





Een jaar Quest - Tijdelijke actie!

Wil jij geen editie van Quest meer missen? Dat kan nu met superkorting! Alleen deze maand betaal je voor een jaarabonnement op Quest slechts €40,- in plaats van €67,80. Dus koop ‘m snel en wordt elke maand op een leuke manier wijzer!