Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 18 januari 2018
Waarom tintelt verse ananas op je tong?

Herken jij onzinnige eetfabels?

Van bananen raak je verstopt en een Magnum is net zo slecht als een pakje boter. Toch? Quest legt je een aantal stellingen voor. Aan jou de taak fabel van feit te onderscheiden!





Waarom is het zo moeilijk om niet de hele zak chips leeg te eten?


Je zit op de bank een film te kijken en voor je het weet is de hele zak chips leeg. Je had je nog zo voorgenomen deze keer iets minder te eten. Hoe komt het toch dat we ongemerkt blijven graaien?





Ben jij een calorieënkenner?

We doen het allemaal: calorien tellen. Al is het niet eens om op je gewicht te letten, maar gewoon uit nieuwsgierigheid. Maar waar zitten nu echt die onverwachte calorien in? Test je calorienkennis nu!





Is vis uit blik even gezond als verse vis?

Als je een gezond dieet volgt, is er niets mis met vis uit blik. Maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Bekijk deze video van Quest om erachter te komen hoe het zit!

 





De slimste scheurkalender van 2018: nu mét korting!


Word iedere dag op een leuke manier wijzer met de Quest Scheurkalender van 2018! Jij betaalt nu €9,95 in plaats van €14,95! Koop 'm snel in onze Questshop!
 





Eten dat niet mag - Blendle

Elke samenleving kent wel een of ander taboe op voedsel. Zo eten moslims en joden geen varkensvlees en koop jij in de supermarkt geen kattengehakt. Waar komen deze taboes vandaan?
 





Speciaal voor nieuwsgierige jongens en meisjes!

Waarom spugen uilen braakballen uit? En waarom kun je de wind niet zien? En verder: alles over supersterke beesten. Je leest het in de nieuwe Quest Junior! Voor een jaarabonnement betaal je nu €34,99 in plaats van €47,88. Je kan ook kiezen voor een gratis bordspel of VR bril!