Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 23 november 2017
Waarom poep ik niet na elke maaltijd?

Wat weet jij van het Wilde Westen?

Cowboys, indianen, goudkoorts en schietpartijen. Daar denk je aan als het over het Wilde Westen gaat. Toch? Maar ging het er wel zo wild aan toe? Test nu je kennis!
 





Waarom is het zo moeilijk om wachtwoorden te onthouden?

Morgen is het Nationale Verander Je Wachtwoorden Dag! Vergeet jij ook altijd al jouw inloggegevens? Kijk dan eerst even deze video. Quest vertelt je in een kleine minuut hoe jij het jezelf een stuk makkelijker maakt.
 





Ontcijfer jij de codetaal?

De code van een onbekend schrift kraken is niet zo simpel. Quest heeft een aantal geheimtalen voor je op een rij gezet. Lukt het jou om ze te ontcijferen?



 





Waarom praten we liever niet met anderen in het openbaar vervoer?

Zit je net lekker muziek te luisteren in de trein, begint een onbekende oudere dame uitgebreid tegen je te kletsen. Irritant toch? Maar waarom vinden we dat eigenlijk zo vervelend?
 





De nieuwe Quest Historie ligt nu in de winkel!

Quest Historie is er weer! Boordevol leuke weetjes en mooie verhalen zoals: Hoe wild was het Wilde Westen nu echt? en Wat is het verhaal achter de stroopwafel? Of de jodenkoek? Ga snel naar de winkel of bestel 'm online!
 





Harken aan de zwier

Kun je iemand zonder enig talent toch leren dansen? En waarom dansen we eigenlijk? Redacteuren Elly en Mark, de grootste harken van Quest, gaan samen op dansles om het voor je te testen.


 





Het slimste cadeau voor nieuwsgierige jongens en meisjes!

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor in de schoen? Speciaal voor Sinterklaas heeft Quest Junior een hele mooie aanbieding! Neem nu een abonnement voor vijf maanden en betaal slechts €15 in plaats van €19,95.