Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 11 januari 2018
Waarom je een geheim het beste aan een vreemde kunt vertellen

Wat weet jij van geheime genootschappen?

Ze zijn geheim. Maar wij hebben stiekem hier en daar wat informatie kunnen lospeuteren. Test wat jij weet van deze geheime genootschappen.





Waarom het niet zo makkelijk is om geheimen te bewaren

Het kan nog knap lastig zijn om een geheim te bewaren. Maar waarom is dat eigenlijk zo? En moet je dat wel doen?

 





Heb jij deze speciale edities van Quest al?

Ben je na het februarinummer van Quest nog niet uitgelezen? Bekijk dan eens een van onze jaarlijkse specials zoals Quest101, met de leukste 101 vragen en antwoorden van het jaar. Of kruip lekker op de bank met onze voedingsspecial: Quest EXTRA Eten.





Hoe scoor jij als collega?


Er is een handjevol mensen dat je niet zelf uitkiest, maar waarmee je heel wat hebt te stellen. Dag in dag uit zitten jullie op elkaars lip: jij en je collega's. Hoe zorg je voor een fijne werksfeer? Door een allerbeste collega te zijn. Test hoe jij scoort.
 





De slimste scheurkalender van 2018: nu mét korting!

Word iedere dag op een leuke manier wijzer met de Quest Scheurkalender van 2018! Jij betaalt nu €9,95 in plaats van €14,95! Koop 'm snel in de winkel of in onze Questshop!





Waarom is 'Wie is de mol?' zo'n groot succes?

Het lijkt een kinderachtig spelletje: bekende Nederlanders die samen naar het buitenland gaan voor een speurtocht. En toch blijven we kijken. Quest legt het je uit in deze korte video.

 





Pssst, het geheime nummer van Quest ligt in de winkel...

Waarom vinden we het zo moeilijk geheimen te bewaren? En hoe zorg je dat jouw 'geheime' genootschap bekend wordt maar toch mysterieus blijft? Je leest het in de nieuwe Quest. In dit nummer zit ook een puzzel verstopt. Maar let op: zonder het blad is deze code niet te kraken...