Hij wil aandacht
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Waarom maken we grappen op 1 april?

1 april: de dag waarop je bang bent voor zout in je koffie en een scheetkussen op je stoel. Hoe zulke aprilgrappen zijn ontstaan, is onduidelijk. Maar er zijn diverse theorieën over.

 
 
Quest
 

Ben jij een snackbar-deskundige? Doe de test!

Waar zitten meer calorieën in: in een eetlepel mayo of in een glas cola? En wat voor snack is een ‘smulrol’? Test nu of jij een snack-expert bent!

 
 
Quest
 

Top-aanbieding: 7x Quest Psychologie met verwenset cadeau

Zin om jezelf of een ander te verwennen? Als je nu een abonnement op Quest Psychologie afsluit, krijg je een heerlijke set van The Ritual of Mehr cadeau (ter waarde van € 98,20). Voor maar € 49,99 krijg je zeven keer het blad thuisgestuurd en ga je met een heerlijke geur de rest van het jaar in.

 
 
Quest
 

Heeft de clitoris nog een evolutionair nut?

Alleen al vanwege het genot kun je zeggen: de clitoris is een uiterst een nuttig orgaan. Maar er speelt meer. Zo vermoeden onderzoekers dat de werking van de clitoris blaasinfecties na de seks voorkomt.

 
 
Quest
 

Waarom knort je maag als je honger hebt?

Rommelende buiken plagen de mensheid al millennia. De Oude Grieken hadden er al een woord voor: borborygmie. Als je dat uitspreekt hoor je hoe ze het gromgeluid vonden klinken.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waarom verwijden je pupillen door drugs?

Het groter en kleiner worden van pupillen wordt normaal gesproken veroorzaakt door de lichtsterkte. Waarom vergroten ze ook door drugs als xtc en cocaïne?