Is het strooigoed er steeds vroeger?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Deze week staat een blauwe supermaan aan de hemel: wat is dat?

Wie in de nacht van woensdag op donderdag naar de nachtelijke hemel kijkt, ziet een bijzondere maan: de blauwe supermaan. Wat maakt hem zo super? En ziet de maan er dan ook echt blauw uit?

Once in a blue moon
 
 
Afbeelding
 

Vijf verrassende feiten over vlinders in Nederland

Het gaat niet zo goed met de vlinder in Nederland. Volgens de Vlinderstichting zijn we al 17 soorten verloren. Hoog tijd voor wat tips om ze te helpen. Laat brandnetels bijvoorbeeld in je tuin staan. En vier andere weetjes.

De vlinder ontpopt zich als een echte reiziger
 
 
Afbeelding
 

Alleen vandaag nog: zomerdeal met twee tijdelijke abonnementen

Wil je niet alleen online, maar ook lekker offline lezen? Met onze zomerdeal lees je twee magazines voor de prijs van één abonnement! Kies bijvoorbeeld naast Quest voor Quest Junior, National Geographic, Elle of Women's Health. Hou ze voor jezelf of geef er een cadeau. Nu samen voor maar € 24,99. Beide abonnementen stoppen automatisch, je zit dus nergens aan vast. Let op, de actie loopt morgen af.

Die laatste kans pak ik!
 
 
Afbeelding
 

Knippen en plakken met DNA: kun je daar baby’s mee aanpassen?

Met de nieuwe gentechniek crispr-cas is het gemakkelijker, sneller en goedkoper dan ooit om erfelijk materiaal te veranderen. Hoe gaat dat in zijn werk? En bepaal je straks zelf of je aanstaande kroost blauwe of bruine ogen krijgt?

Eentje die minder huilt graag
 
 
Afbeelding
 

Waarom liggen er maanden voor Sinterklaas al pepernoten in de winkel?

Ja hoor, hier en daar duiken al de eerste pepernoten op. Het lijkt wel alsof het strooigoed steeds eerder in de supermarkt ligt. Maar klopt dat ook?

Hij komt, hij komt... nu al?
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Komen muggen op licht af?

Laat je buiten een lamp branden, dan tref je daar aan het eind van de zomeravond een kleine insectendierentuin aan. Zitten daar ook muggen bij? En vinden de stekers op deze manier je slaapkamer?

We werpen licht op de zaak