23 juli 2020
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Grand Prix Content Marketing
image
Peilstok corona: haar- en beautybranche geknipt en geschoren
We zaten letterlijk met de handen in het haar tijdens de intelligente lockdown. Alle kapsalons waren noodgedwongen dicht. Rinke Adema, Communications Manager Treatwell, het boekingsplatform voor de haar- en beautybranche, over de situatie voor en na de lockdown.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Bureau KRFL wordt Alchemy
De afgelopen jaren heeft het Amsterdamse bureau KRFL (Khanna / Reidinga / Faralley / LeBon) zich steeds verder gespecialiseerd in het ontwikkelen van merken voor met name de internationale markt.
lees verder
twitter facebook linkedin
Whitepaper: de beste e-mailcampagnes 2019
[advertorial] In dit whitepaper delen we vijf van de meest aansprekende e-mailcampagnes van 2019. We nemen een kijkje achter de schermen en bespreken hoe de e-mailcampagnes tot stand zijn gekomen. We laten je zien hoe je met een uitgedachte strategie, aantrekkelijk design en slimme content verder bouwt aan een loyaal klantenbestand en meer omzet uit e-mail.
image
[video] Tech Marketing Babbels met Ad van Dongen en Maaike van Vorstenbos
In ‘Tech Marketing Babbels’ behandelt Tijmen Mulder van Robot Kittens bijzondere cases op het gebied van impact, techniek, innovatie en creativiteit. In de 5e aflevering zijn Ad van Dongen en Maaike van Vorstenbos te gast.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
E&A Events steekt dinnershow in nieuw jasje
De dinnershow is terug. Nu grootschalige festivals deze zomer geen doorgang vinden, organiseert E&A Events in juli en augustus ‘avondvullend entertainment’ in de Rotterdamse Maassilo met artiesten als Tino Martin, Lee Towers en Najib Amhali. General manager Rik Sietzema licht het concept toe.
lees verder
twitter facebook linkedin
Corendon en Porsche schuiven aan als headliners NIMA Marketing Week
[advertorial] De zes marketeers en marketingbedrijven die het spits afbijten op de verschillende dagdelen van de NIMA Marketing Week zijn bekend. Naast Caroline Turennout (Zeeman), Willem Albert Bol (DPG Media), Noor de Bruijn (Etos) en Dorkas Koenen (Rabobank) hebben Corné Hoogendoorn (Corendon) en Ruurd Neurink (Porsche) zich gevoegd als plenaire sprekers op de NIMA Marketing Week.
image
[video] Thoughtful Thursday met op 23 juli Picnics Michiel Müller
Afgelopen week was bij ons programma Thoughtful Thursday Jan-Derek Groenendaal van GrandVision te gast. Hij vertelde hoe 2020 veranderde van een topjaar in een crisis en hoe GrandVision nu de draad weer oppakt, zie de video hieronder terug. Let op: vanmiddag vanaf 15u komt Picnic voorman Michiel Müller live.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Prominent kiest voor Smith
PR- en communicatieadviesbureau Smith uit Den Haag gaat meubelmerk Prominent ondersteunen in het vergroten van zijn zichtbaarheid en naamsbekendheid.
lees verder
twitter facebook linkedin
Het boek over alle marketing ontwikkelingen van dit jaar
[advertorial] In het boek verkennen we alle actuele onderwerpen in (online) marketing. De inhoud van deze editie is meer dan voorgaande jaren afgestemd op het marketingproces, van de diagnose tot de after sales en alles wat daartussen ligt: noem het de ideale marketinghamburger. Hoofdstuk 1 is Marketingstrategie, hoofdstuk 12 is Customer Experience.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.