Bekijk deze mail online
Engels leren in 8 of 15 dagen

Cambridge - Canterbury - Eastbourne 
Hello Vinea-folks, 

Waarom zou je op Talenreis gaan naar Engeland? Engels leren we toch ook op school en op TV?

We geven je alvast een aantal redenen maar kijk vooral ook het filmpje van John McWorther, hij kan het je als geen ander uitleggen!
  1. Engels kun je thuis leren in Nederland maar ook in Engeland, Ierland of in een ander Engelstalig land. Ga je Engels leren in een Engelstalig land dan is de ervaring dat het sneller gaat, betere resultaten oplevert en vaak een stuk leuker is. Je woont en leeft in een Engelstalige omgeving, je pikt de cultuur op, je wordt gedwongen je in het Engels te redden, je krijgt Engelstalige vrienden etc. 
  2. Voor wie het nog niet wist, Engels is de belangrijkste taal in de wereld!
  3. In internationale kringen (zakenleven, internationale organisaties) is in principe het Engels de voertaal. Wil je daarin gaan werken dan is vloeiend Engels wel zo praktisch.
  4. Een andere reden om Engels te leren: het is de taal van de wetenschap. Om je in welke wetenschapstak dan ook te verdiepen, zal je de Engelse taal nodig hebben.
  5. In de Verenigde Staten zal een goede kennis van deze taal veel respect afdwingen omdat Amerikanen vaak geen tweede taal machtig zijn. Ze vinden het dan ook ronduit geweldig als jij het wel kan! Het is in de Verenigde Staten ook aangetoond dat Engelstaligen meer verdienen dan niet-Engelstaligen.

4 reasons to learn a new language | John McWhorter

Meer weten over onze talenreizen
Facebook
LinkedIn
Instagram
Snapchat
YouTube
www.vinea.nl - info@vinea.nl - 030-22 70 680
Wijzig voorkeurenAfmelden