Is het schimmel?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Wat is het oudste gebouw van Nederland?

Er staat een hoop ouds in ons land, maar welk bouwwerk is officieel het oudste gebouw van Nederland? Dat ligt er maar net aan welke criteria je hanteert.

 
 
Quest
 

Wat is het nut van de voorhuid?

‘Ik kan niet zeggen dat de voorhuid je nuttigste lichaamsdeel is’, vertelt biochemicus Petra de Graaf. ‘Je kunt zonder. Maar je kunt ook zonder pink leven. Dat is geen reden om hem maar weg te halen, denk ik dan.’

 
 
 
Verras je vrienden met een cadeau op Quest  

Verras je vrienden met een cadeau op Quest

Schud jij op een verjaardag allerlei weetjes uit je mouw? En vragen je vrienden zich steeds af hoe het toch komt dat jij alles weet? Daar mag je deze wekelijkse dosis Quest voor bedanken. Gun je vrienden ook deze schat aan kennis en geef ze een abonnement op het leukste tijdschrift van Nederland cadeau. Dat kan al vanaf € 20,-.

 
Quest
 

Zo hielden mediums in de negentiende eeuw mensen voor de gek

Van de brandstapel naar de high society: in de negentiende eeuw werd een carrière in de hekserij ineens heel lucratief. Het medium deed gouden zaken. Fotografen maakten met de nieuwste foefjes griezelig overtuigend promotiemateriaal.

 
 
Quest
 

Waarom slaat oude chocolade wit uit?

In je keukenkast vind je nog een chocoladereep van vorig jaar. Die gaat er nog wel in, chocola maakt immers gelukkig. Maar als je de wikkel openscheurt zie je tot je schrik dat de reep wit uitgeslagen is. Zit er schimmel op de chocola? En is het nog te eten?

 
 
Quest
 

Het best gelezen verhaal van vorige week

Wat is dat witte draadje of flubbertje in een rauw ei?

Pets, je tikt een eitje open in een schaaltje. Die gaat lekker in een cake. Maar wacht even, waarom zit er zo'n wittig draadje in?