Niet te harden, die lucht.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Gaan je puisten eerder weg als je er tandpasta op smeert?

Niemand wordt blij van een puist op zijn gezicht. Dat ding moet zo snel mogelijk weg! Dan herinner je je een verhaal over tandpasta, dat zou je pukkeltjes laten uitdrogen. Maar klopt dat ook?

 
 
Quest
 

Geef je mening over Quest

We zijn erg benieuwd wat jij vindt van Quest. Hoe denk je over onze schrijfstijl, de onderwerpen die we kiezen en de lengte van de verhalen? We zouden het heel fijn vinden als je ons dat wilt vertellen. Dan kunnen we onze nieuwsbrief, tijdschrift, website en alle andere producten nóg leuker en interessanter maken. Als dank voor het invullen verloten we uiteraard te gekke Quest-prijzen!

 
 
Quest
 

Test: vertrouw jij de wetenschap een beetje?

Vertrouwen hebben in de wetenschap: voor de een is het zo logisch als wat, de ander heeft van wantrouwen zijn beroep gemaakt. Hoe is het met jouw vertrouwen gesteld?

 
 
Quest
 

Het mensenbrein is superslecht in risico's inschatten

De zus van de collega van de buurvrouw had corona en die was nauwelijks ziek. Betekent dat dat die ziekte niks voorstelt? Vijf manieren waarop ons brein steeds de fout ingaat bij het inschatten van risico’s.

 
 
Quest
 

Hoe lang doet een kerstboom erover om te groeien?

Jouw kerstboom van formaat begon ooit als een schattig sprietje. Hoe is hij zo mooi vol en groot geworden? Quest ging op bezoek bij de kweker.

 
 
Quest
 

Natte honden kunnen vreselijk stinken. Zo komt dat

Laten we wel wezen, een droge hond ruikt ook niet altijd even lekker. Maar zodra zo’n beest nat wordt, neemt de geuroverlast alleen maar toe. Hoe komt dat precies?