Bekijk deze nieuwsbrief online

Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen wordt jou deze partnermailing aangeboden door Exact. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.

Waarom veranderen van accountancy software?


Veranderen van accountancy software kan een grote uitdaging zijn, vooral omdat het geen dagelijkse bezigheid is. Toch ontkom je niet aan de nood om de processen van je kantoor te evalueren en te beslissen of je gaat voor verandering. Want accountancy software die je ondersteunt in de bedrijfsvoering en samenwerking met klanten is de motor van ieder succesvol accountants- of administratiekantoor

Ontdek de waarde van verandering in dit whitepaper >>

HR-software SPECIAAL voor Accountancy

Wat moet er geregeld worden bij zwangerschap, langdurige ziekte of de wens om part-time te werken? Wat doen we met de behoefte aan opleidingen en hoe regelen we het aanmaken van arbeidscontracten? Deze dagelijkse werkzaamheden nemen een hoop handmatig werk in beslag. Dit vraagt om een efficiënte vastlegging en organisatie. Niet alleen alleen voor jouw kantoor, maar ook voor je klant. Want de dienstverlening van accountancykantoren wordt steeds breder. Daarbij wil je als kantoor je cliënt op een betere en volledigere manier ontzorgen. Dan weet je vast dat minstens 40 tot 60% van de kosten van een ondernemer bestaan uit zijn personeelskosten. Dat is een enorme hap. Wat als jij hem ook kunt helpen bij zijn personeelsmanagent, oftewel, zijn HR-administratie en processen?

Ontdek de mogelijkheden >>

Volledig geïntegreerd met de salarisadministratie


Voer je gegevens in in de HR -administratie, dan worden deze direct gesynchroniseerd met de salarisadministratie. Hier kan vervolgens de salarisrun gedraaid worden, en de output daarvan wordt weer direct geïmporteerd in Exact Online HR. Zo kunnen medewerkers hun salarisstroken opvragen en kun je als HR-medewerker zien dat de salarisrun gedraaid is. 

Maak kennis met Exact Online Salaris >>