Nog maar een derde van de kantoren heeft het energielabel C dat straks vereist is. Dit is waarom de sector niet meer vaart zet achter de verduurzaming.
Vastgoedmarkt
Online versie
Waarom verduurzaming kantoren bijna stilvalt
Nog maar een derde van de kantoren heeft het energielabel C dat straks vereist is. Dit is waarom de sector niet meer vaart zet achter de verduurzaming.
Lees verder >
Komt er hogere inflatie dit jaar?
2021 begint met hoge verwachtingen over economisch herstel. Voor dat herstel zullen vaccinaties en uiteindelijk groepsimmuniteit centraal staan.
Lees verder >
Pensioenfondsen moeten woningen Vestia redden
Woningcorporatie Vestia wil opgesplitst verder om uit de problemen te komen. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag. De bestedingsruimte van woningcorporaties is al niet zo groot, blogt Ruud de Wit.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Zorg & Gezonde gebouwen
Marktinzichten en verkoopkansen. Wil jij kennis en inzicht opdoen die helpen bij het maken van strategische keuzes? Met de Sector Analyse 'Zorg & Gezonde gebouwen' ben je volledig op de hoogte.
‘Europese logistieke vastgoedmarkten groeien met 14 procent in 2021’
De Europese logistieke vastgoedmarkten leden vorig jaar nauwelijks onder covid-19. Voor dit jaar wordt zelfs een opname van 27 miljoen vierkante meter voorspeld, een groei van 14 procent.
Lees verder >
Best practices voor klimaatbeleid van steden
Een nieuw boek van het Centre for Liveable Cities (CLC) en het Urban Land Institute (ULI) roept steden op wereldwijd zich sterk te maken voor klimaatbestendigheid. Dit doen zij op basis van ervaringen in vijf wereldsteden, waaronder Rotterdam.
Lees verder >
Avondklok en aanscherping coronamaatregelen
Nieuwe varianten van het coronavirus dwingen het demissionaire kabinet ertoe om meer maatregelen te nemen waaronder een avondklok. De Tweede Kamer moet er nog wel mee instemmen.
Lees verder >
Inflatie eurozone weer negatief in december
De inflatie in de eurozone was in december opnieuw negatief, aldus voorlopige cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat.
Lees verder >
Van Wijnen winnaar tender herontwikkeling De Blinkert
In Capelle aan den IJssel komt op de plek van het voormalig zwembad een project van 180 appartementen, een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en de aanleg van openbaar gebied inclusief een daktuin op de park
Lees verder >
John Biljard naar Heeneman & Partners
John Biljard is gestart bij Heeneman & Partners in de functie van projectmanager.
Lees verder >
Woningen verduurzamen nu ook mogelijk met Breeam-NL
Speciaal voor het verduurzamen van bestaande woningen is er nu ook een Breeam-NL beoordelingsrichtlijn beschikbaar: Breeam-NL In-Use Woningen.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright