De knoopjes zitten op een andere plek
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Beeldverhaal: deze mensen hebben hun dubbelganger ontmoet

De meeste verzamelaars houden niet van dubbelingen. De Canadese fotograaf François Brunelle is er juist naar op zoek. Hij ‘spaart’ dubbelgangers: mensen die geen familie zijn, zelfs geen verre, maar toch elkaars kopie lijken.

 
 
Quest
 

Waarom maken negatieve ervaringen meer indruk dan positieve?

Een slechte jeugd heeft later meer invloed dan blije kinderjaren. Kritiek hakt er harder in dan een compliment. En verlies weegt zwaarder dan winst. Waarom is de impact van het negatieve zoveel groter?

 
 
 
Verwen je (aangenomen) moeder met een tijdschrift, chocola en verrassingsbox  

Verwen je (aangenomen) moeder met een tijdschrift, chocola en verrassingsbox

Of het nu je echte moeder is of een vrouw waar je zielsveel van houdt, Moederdag is het moment om die bijzondere persoon in het zonnetje te zetten. Wat dacht je van een abonnement op een tijdschrift mét een goedgevulde cadeaudoos en een reep Tony's Chocolonely? Al vanaf € 15 geef je een abonnement op een van de 18 deelnemende tijdschriften cadeau.

 
Quest
 

Hoe liep het vroeger af met diabetespatiënten?

Met insuline en bloedsuikermeters is suikerziekte nu aardig goed onder controle te houden. Maar hoe ging het patiënten vroeger af?

 
 
Quest
 

Waarom zitten de knopen bij een mannenoverhemd aan de andere kant dan bij vrouwen?

Bij mannenkleding zitten alle knopen aan de rechterkant genaaid. Bij vrouwen links. Dat heeft te maken met zwaardvechten, borstvoeding, paardrijden, of misschien toch met dienstmeisjes, zo speculeren tal van websites. 

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Deze vijf dingen moet je weten over de tompoes (of is het tompouce?)

Wie de tompoes zonder te knoeien naar binnen krijgt, verdient een lintje. Deze heerlijke lekkernij is vaste prik tijdens Koningsdag. Heb jij er ook zo van zitten smullen afgelopen woensdag?