Ondanks de niet de harden rioolstank heeft makelaar At Home geen recht op huurkwijtschelding voor zijn voormalige kantoor aan de Gedempte Zalmhaven in Rotterdam.
Vastgoedmarkt
Online versie
Waarom Vesteda wegkomt met ‘niet te harden putlucht’
Ondanks de niet de harden rioolstank heeft makelaar At Home geen recht op huurkwijtschelding voor zijn voormalige kantoor aan de Gedempte Zalmhaven in Rotterdam.
Lees verder >
‘Ik krijg dagelijks vragen van meerdere startende buy-to-let-beleggers’
De krappe woningmarkt betekent gouden tijden voor de particuliere buy-to-let-belegger. Vastgoedmarkt spreekt in deze serie drie beleggers over hun ervaringen. In de eerste aflevering: de Brabantse belegger Mark van der Pol.
Lees verder >
Hoe Provast oude kantoortweeling op Zuidas nieuw leven gaf
Door het coronavirus liet de opening een tijd op zich wachten, maar met de opening van een hotel in het voormalige onderkomen van Akzo Nobel op de Zuidas, begint kantoorcomplex De Tweeling aan haar tweede leven. 
Lees verder >
Rentemarkten maken pas op de plaats
Na het turbulente eerste kwartaal op Europese kapitaalmarkten met duidelijk oplopende rentes, laten de eerste weken van het nieuwe kwartaal een wat meer afwachtend renteverloop zien.
Lees verder >
Nationaal Groeifonds geen oplossing voor verstedelijkingsopgaven
Het leek zo mooi. Met forse bijdragen uit het nieuwe Nationale Groeifonds eindelijk een schaalsprong maken in binnenstedelijk bouwen op locaties die goed door openbaar vervoer ontsloten zijn, blogt René Buck.
Lees verder >
Terrassen alleen in de middag open en winkelen mag weer zonder afspraak
Cafés en restaurants mogen hun terrassen zoals verwacht vanaf woensdag 28 april weer openen, maar alleen tussen 12.00 en 18.00 uur. Per terras zijn maximaal vijftig gasten toegestaan.
Lees verder >
Eerste woontoren op Zeeburgereiland: 289 stuks middenhuur
De nieuwe buurt op Zeeburgereiland krijgt een woontoren met 289 nieuwe energiezuinige middenhuur woningen. 
Lees verder >
Rik van der Lee naar Delin
Rik van der Lee is aangesteld als technical property manager om de Property Management afdeling binnen Delin Property te leiden.
Lees verder >
Aantal winkels neemt iets af in 2020
Het aantal winkels is vorig jaar licht afgenomen, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Gevolgen van de coronacrisis ziet het statistiekbureau niet direct. 
Lees verder >
Capital Value breidt researchteam uit
Levi Sleegers versterkt per april als data-analist het researchteam van Capital Value.
Lees verder >
Primark verliest ruim een miljard aan omzet door winkelsluitingen
Primark werd het afgelopen halfjaar zwaar geraakt door de coronacrisis. De meeste filialen van de winkelketen waren ruim de helft van die tijd gesloten door lockdownmaatregelen.
Lees verder >
(advertorial)
transformatiecongres
Rotterdams Transfomatiecongres
Op donderdag 20 mei 2021 organiseren gemeente Rotterdam en Vastgoedmarkt opnieuw het Rotterdams Transformatiecongres. Volg online verschillende sessies en workshops. Laat je inspireren door de keynotes én volg het debat. Zien we je 20 mei? Schrijf je nu kosteloos in. 
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright